Alle CAD & Company acties en promoties

Sale korting Vault Professional
Ben jij op zoek naar één centrale locatie voor al jouw engineeringsdata? Dan is Vault Professional het pakket voor jou! En het mooie is je ontvangt nu 50% korting bij 3 of meer jaarabonnementen op Vault Professional. Kies voor een single- of multi-user abonnement.


omruilactie autocad lt hero
Wil jij kennismaken met 3D-modelleren en visualiseren in AutoCAD? Ruil dan nu jouw permanente AutoCAD LT-licentie om voor een single-user AutoCAD subscription voor 1 jaar. Doe je dit voor 15 december, dan ontvang je zelfs 25% korting.


BIM kit actie Autodesk hero
Wil jij starten met BIM? Profiteer dan nu van een aantrekkelijke korting met de BIM Kit. Combineer een 1- of 3-jarig abonnement op de Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection met een Revit SMART cursus. Je ontvangt dan 10% korting bij een multi-user abonnement en 15% korting bij een single-user abonnement op de Collection.


korting BIM360 Teams hero
Ben jij ook zo enthousiast over de mogelijkheden van BIM 360 Team? En loopt jouw subscription binnenkort af? Dan ontvang jij bij verlenging tot maar liefst 50% korting op een nieuwe 1-jarige subscription! BIM 360 Team Autodesk BIM 360 Team is er voor de architectuur, engineering en constructie. Hiermee creëer je een centrale plek om


korting PDM Collection hero
Sta jij op het punt om te starten met de Product, Design & Manufacturing Collection? Of wil je een nieuwe subscription toevoegen aan jouw licentiepakket? Je ontvangt nu tijdelijk 10% korting op een 1-jarige subscription. Kies voor een multi-user of single-user variant. 


Ledenvoordeel Bouwend Nederland CAD & Company
CAD & Company eerste netwerkpartner Bouwend Nederland Daar zijn we trots op. Als aannemer en professional in de bouw ben je niet zomaar lid van Bouwend Nederland. Je wilt je onderscheiden. Daarvoor heb je het beste gereedschap, ervaring en kennis nodig. CAD & Company helpt je hierbij. Wij verbeteren samen met jou het virtueel bouwproces door inzet van


Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Softwaregebruikers helpen en adviseren doe ik met veel plezier en enthousiasme"


adviseur industrie
CAD & Company | Author