Alle CAD & Company acties en promoties

Korting en training C4R bij subscription
Wil jij aan de slag met Collaboration for Revit (C4R) software? Sluit nu een 1-jarige subscription af op C4R en ontvang de eerste drie maanden gratis. Maar dat is nog niet alles. Om jou wegwijs te maken in het programma krijg je er ook nog een gratis cursus C4R bij.


Ontvang mooie korting en gratis training Fusion 360
Wil jij aan de slag met Fusion 360 software? Sluit nu een 1-jarige subscription af op Fusion 360 en ontvang de eerste drie maanden gratis. Maar dat is nog niet alles. Om jou wegwijs te maken in het programma krijg je er ook nog een gratis cursus Fusion 360 bij.


Actie gratis e-learning bibliotheek bij Collections
Komt jouw maintenance plan in aanmerking voor een verlenging? Ruil deze dan nu om voor een Autodesk Industry Collection en ontvang gratis de CAD & Company e-learning bibliotheek. Deze aanbieding geldt voor een switch naar een van de volgende Autodesk Industry Collections:


Ontvang-tot-30-korting-op-Autodesk-software
Heb jij nog een permanente Autodesk software licentie?  Ruil deze dan nu voordelig om voor een 1-jarige of 3-jarige subscription en ontvang 30% korting op een Autodesk Collection. Deze aanbieding geldt voor alle Autodesk Collections:


Ledenvoordeel Bouwend Nederland CAD & Company
CAD & Company eerste netwerkpartner Bouwend Nederland Daar zijn we trots op. Als aannemer en professional in de bouw ben je niet zomaar lid van Bouwend Nederland. Je wilt je onderscheiden. Daarvoor heb je het beste gereedschap, ervaring en kennis nodig. CAD & Company helpt je hierbij. Wij verbeteren samen met jou het virtueel bouwproces door inzet van


Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Softwaregebruikers helpen en adviseren doe ik met veel plezier en enthousiasme"


adviseur industrie
CAD & Company | Author