bim-360-field-header
BIM 360 Field in het Nederlands beschikbaar

BIM 360 Field in het Nederlands beschikbaar

Ben je BIM 360 Field gebruiker? Dan hebben wij goed nieuws. Vannacht is namelijk de Nederlandse versie van BIM 360 Field gereleased. Hoe leuk is het dat je vanaf nu de app BIM 360 Field in het Nederlands kan downloaden! Ook de PC-gebruiker is niet vergeten. Staat je browser op Nederlands ingesteld, dan wordt de pagina automatisch in het Nederlands weergegeven.

Inmiddels zijn er aardig wat innovatieve aannemers die werken met BIM 360 clouddiensten van Autodesk, bijvoorbeeld BIM 360 Field. Wanneer wij een training of presentatie geven over BIM 360 Field krijgen wij 90% van de tijd dezelfde vragen. Een daarvan is: “goed programma, handig, maar kan het ook in het Nederlands? Due date en Root Cause zijn geen dagelijkse termen op de bouwplaats. Dit zien gebruikers graag anders. We zijn dan ook blij dat BIM 360 Field in het Nederlands beschikbaar is. Bekijk hieronder een screenshot van het projectoverzicht.

 

BIM 360 Field in het Nederlands - screenshot projectoverzicht

BIM 360 Field continue in ontwikkeling

In mijn laatste blog over what’s new (BIM 360 Field updates voor gebruikersgemak) gaf ik al aan dat de veranderingen bij de verschillende Cloud-producten best snel gaan. Wij doen onze uiterste best om je van deze vernieuwingen op de hoogte te houden. Benieuwd naar wat BIM 360 Field, BIM 360 Docs of BIM 360 Glue voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag.

Sjors Dekker

"Tijdens mijn studie heb ik gericht de keuze gemaakt voor Revit en dus voor BIM. Ik heb altijd in het concept geloofd. Alle benodigde informatie in één model stoppen en uit één model halen, het klinkt zo logisch en simpel. Wanneer je jezelf dan de vraagt stelt: wat wil ik doen met welke informatie, blijkt dit toch niet altijd even simpel. Door samen na te denken over deze vraag, kunnen wij met de juiste workflow de effectiviteit verhogen en het gewenste resultaat behalen."

"Neem het proces onder de loep en innoveer, stilstand is achteruitgang."


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*