Schrijf je in voor een van onderstaande evenementen voor de bouw, civiele techniek en industrie

In dit webinar: datamanagement in de industrie vertellen wij hoe je kunt communiceren en samenwerken met verschillende afdelingen. Dit kan eenvoudig met Vault.
Signaleer problemen in jouw BIM-model met de clashdetectie en wijs deze direct toe aan een teamlid met BIM 360 Glue. Voeg vervolgens alle BIM-modellen samen in Navisworks voor een complete clashdetectie. Of  controleer en communiceer jouw modellen op een efficiënte en snelle manier vanuit Navisworks met Collaborea. En voldoet jouw model aan de BIM Basis
Gebruik jij ook steeds vaker de krachtige mogelijkheden van Autodesk InfraWorks in jouw projecten? Misschien loop je dan ook wel eens tegen performanceproblemen aan waar je geen raad mee weet. Dit eerste InfraWorks webinar van 2018 draait om ‘best performances’ en gaat jou een kickstart geven!
Ontdek maandag 28 mei alle what’s new’s en what’s more’s van AutoCAD tijdens het energieke evenement OPEN AIR. Onze trainers delen vol enthousiasme de nieuwe features en handige tips voor het werken met de software. Neem je eigen laptop mee en probeer alles direct uit.
Ontdek alle what’s new’s en what’s more’s van AutoCAD, Inventor, InfraWorks en Revit tijdens het energieke evenement OPEN AIR. Onze trainers delen vol enthousiasme de nieuwe features en handige tips voor het werken met de software. Neem je eigen laptop mee en probeer alles direct uit.
Ontdek dinsdag 29 mei alle what’s new’s en what’s more’s van Inventor tijdens het energieke evenement OPEN AIR. Onze trainers delen vol enthousiasme de nieuwe features en handige tips voor het werken met de software. Neem je eigen laptop mee en probeer alles direct uit.
Ontdek donderdag 31 mei alle what’s new’s en what’s more’s van Revit tijdens het energieke evenement OPEN AIR. Onze trainers delen vol enthousiasme de nieuwe features en handige tips voor het werken met de software. Neem je eigen laptop mee en probeer alles direct uit.
Ontdek vrijdag 1 juni alle what’s new’s en what’s more’s van InfraWorks tijdens het energieke evenement OPEN AIR. Onze trainers delen vol enthousiasme de nieuwe features en handige tips voor het werken met de software. Neem je eigen laptop mee en probeer alles direct uit.
Na een succesvolle eerste editie vindt op donderdag 4 oktober de CAD & Company Universiteit 2018 (#CU2018) plaats. Tijdens onze jaarlijkse inspiratiedag zetten wij in verschillende tracks onze (civiele) bouw en industriële klanten met hun innovatieve projecten centraal. Waar staat jouw organisatie op het gebied van innovatie? Leer van anderen, ontdek nieuwe inzichten, zet zelf nieuwe technologieën

Wil je een evenement met ons delen?
Neem contact met mij op.

"Stilstand is achteruitgang"


PR & communicatiemanager
CAD & Company | Author