Schrijf je in voor een van onderstaande evenementen voor de bouw, civiele techniek en industrie

In dit webinar “Omgaan met BIM-standaarden” vertelt Sjors je alles over de verschillende BIM-standaarden. Ben jij benieuwd naar waar deze standaarden goed voor zijn? Wij leggen je uit waarom het zo belangrijk is om je aan de standaarden te houden. Je krijgt ook antwoord op de vraag hoe je de BIM-standaarden uitrolt binnen jouw organisatie.    
Effectief samenwerken in de bouw Breng BIM naar de Bouwplaats. Behaal betere resultaten met Autodesk BIM 360. “Een belangrijk voordeel van BIMmen in de cloud, is het feit dat opdrachtgevers vrijwel real-time de voortgang van hun projecten kunnen volgen.” aldus Bas Huygen, BIM-coördinator bij HSB Bouw.
In dit webinar “Datamanagement in de industrie” vertellen wij hoe je kan communiceren en samenwerken met verschillende afdelingen. Dit kan eenvoudig met Vault Professional.
Rond april lanceert Autodesk AutoCAD 2018. Wij begrijpen goed dat up-to-date zijn in jouw vakgebied van essentieel belang is.  Schrijf je nu in voor de complete update-training voor AutoCAD 2018 en 2017. Neem deel aan ons nieuw energiek en inspirerend evenement: OPEN AIR. Tijdens AutoCAD OPEN AIR volg je een update-training voor AutoCAD 2018 in één dag. Onze trainers delen vol enthousiasme alle
Binnenkort lanceert Autodesk Inventor 2018. Wij begrijpen heel goed dat up-to-date zijn in jouw vakgebied van essentieel belang is.  Daarom bieden wij een complete update-training voor alle gebruikers van Autodesk software. Dit doen wij in de vorm van een nieuw energiek evenement: OPEN AIR. Op woensdag 3 mei 2018 staat Inventor 2018 op het programma.
Eind april lanceert Autodesk Revit 2018. Wij begrijpen goed dat up-to-date zijn in jouw vakgebied van essentieel belang is.  Daarom bieden wij een complete update-training voor alle gebruikers van Autodesk Revit software. Dit doen wij in de vorm van een nieuw energiek evenement: OPEN AIR. Op donderdag 4 mei 2018 staat Revit 2018 op het programma.
Binnenkort lanceert Autodesk de InfraWorks 2018. Wij begrijpen goed dat up-to-date zijn in jouw vakgebied van essentieel belang is. Daarom bieden wij een complete update-training voor alle gebruikers van Autodesk software en in het bijzonder InfraWorks. Dit doen wij in de vorm van een nieuw energiek evenement: OPEN AIR. Op vrijdag 5 mei 2018 staat InfraWorks 2018 en 2017
In dit webinar: Samenwerkingstools Fusion 360 Team en AutoCAD Mobile leer je meer over deze Autodesk programma’s.

Wil je een evenement met ons delen?
Neem contact met mij op.

"Spil in het web"


internet marketeer