Schrijf je in voor een van onderstaande evenementen voor de bouw, civiele techniek en industrie

Visueel programmeren heeft veel potentie en met Dynamo is dit niet eens moeilijk. Op dit moment zijn er een aantal nieuwe functies bijgekomen in Dynamo. In de komende Dynamo webinars vertellen wij je hier graag meer over. Dit Dynamo webinar staat in het teken van Generative Design. Wil jij hier meer over weten? Zorg dan dat je
Ontdek de mogelijkheden van BIM 360 Field. Verhoog de kwaliteit van jouw projecten door het proces digitaal te houden. Checklijsten invullen, tekeningen bekijken en constateringen verzenden is geen probleem. Wil jij weten hoe? In deze gratis workshop leer je dat niet alleen, maar probeer je dit ook direct uit.
In dit webinar “Open Data gebruiken met InfraWorks” leer je openbare databronnen te gebruiken voor het optimaliseren van een gebied. Met Autodesk InfraWorks maak je in een handomdraai een 3D-model van een gebied tot 200km2. Nederland beschikt over veel openbare databronnen. Je kunt deze gebruiken voor het optimaliseren van jouw gebied. Tijdens dit gratis webinar vertellen
Hoe gaat het industrieel ontwerpen nu? We beginnen dit webinar met een introductie over de huidige werkwijze in de industrie. Vervolgens maak je kennis met industrieel ontwerpen via het Fusion Product Innovation Platform.
Hoe gebruik je jouw LiDAR pointcloud in AutoCAD en InfraWorks? Van deze pointcloud kun je snel en eenvoudig 3D-metingen uitvoeren. In dit webinar vertellen John en CycloMedia jou hier veel meer over.
Is het samenwerken aan BIM-projecten voor jou ook altijd een uitdaging? Donderdag 9 november organiseren wij een gratis innovatiesessie waarin je kennismaakt met de handige tools Collaboration for Revit en BIM360 Team. Je ontdekt hoe deze tools het samenwerken gemakkelijker maken. 
Dit jaar staan wij op het podium van de Autodesk University (AU) in Las Vegas. Wij nemen een leuke groep gasten mee die zich inschreven voor de masterclass.
Doe mee aan de gratis innovatiesessie en ervaar de nieuwste Virtual Reality & Augmented Reality technologie zelf. Je ontdekt hoe je deze technologieën kunt inzetten in de (civiele) bouw en industrie.

Wil je een evenement met ons delen?
Neem contact met mij op.

"Stilstand is achteruitgang"


PR & communicatiemanager
CAD & Company | Author