Schrijf je in voor een van onderstaande evenementen voor de bouw, civiele techniek en industrie

Ben jij al in de kerstsferen? Anders zorgt Jacky daar wel voor. In dit webinar zie je hoe je met Fusion360 jouw eigen kerstcreaties maakt.
Vault is een goede tool voor datamanagement in de industrie, maar ben jij bekend met alle mogelijkheden van de software? Tijdens deze workshop laat Richard je zien hoe Vault werkt.
In dit webinar: datamanagement in de industrie vertellen wij hoe je kunt communiceren en samenwerken met verschillende afdelingen. Dit kan eenvoudig met Vault.
Signaleer problemen in jouw BIM-model met de clashdetectie en wijs deze direct toe aan een teamlid met BIM 360 Glue. Voeg vervolgens alle BIM-modellen samen in Navisworks voor een complete clashdetectie. Of  controleer en communiceer jouw modellen op een efficiënte en snelle manier vanuit Navisworks met Collaborea. Wil jij weten hoe? In deze gratis workshop
Maak jij binnen jouw organisatie machinehandleidingen of ben je verantwoordelijk voor werkinstructies? Gebruik je hiervoor naast Autodesk Inventor verschillende programma’s? Met Inventor 2017 of 2018 is dit niet meer nodig. Je maakt met de presentatieomgeving in Inventor 2017 en 2018 snel en eenvoudig handleidingen.
Na een succesvolle eerste editie vindt op donderdag 4 oktober de CAD & Company Universiteit 2018 (#CU2018) plaats. Tijdens onze jaarlijkse inspiratiedag zetten wij in verschillende tracks onze (civiele) bouw en industriële klanten met hun innovatieve projecten centraal. Waar staat jouw organisatie op het gebied van innovatie? Leer van anderen, ontdek nieuwe inzichten, zet zelf nieuwe technologieën

Wil je een evenement met ons delen?
Neem contact met mij op.

"Stilstand is achteruitgang"


PR & communicatiemanager
CAD & Company | Author