CAD & Company Universiteit
CAD & Company Universiteit 2017

Kom naar de CU en laat je inspireren over innovaties in de (civiele) bouw en industrie

Op donderdag 28 september vindt onze jaarlijkse inspiratiedag weer plaats. Dit jaar met een nieuwe naam: de CAD & Company Universiteit (CU). Het thema van dit jaar is: samen innovatie waarmaken. In verschillende tracks zetten wij onze (civiele) bouw en industriële klanten met hun innovatieve projecten centraal. Daarnaast zijn er nog tal van andere inspirerende sprekers binnen dit thema. Waar staat jouw organisatie op het gebied van innovatie? Leer van anderen, ontdek nieuwe inzichten, zet zelf nieuwe technologieën in en blijf vooral innoveren. Ontdek snel hoe jij gratis jouw plek kunt reserveren.

 

Timetable CAD & Company Universiteit

Bouw

Civiel

Industrie

Management


Meld je nu aan voor jouw track

 

Programma track bouw

Ben jij werkzaam in de bouw? Meld je dan aan voor deze track.

Programma track industrie

Ben jij werkzaam in de industrie? Meld je dan aan voor deze track.

Programma track civiel

Ben jij werkzaam in de civiele sector? Meld je dan aan voor deze track.

Programma track management

Ben jij een manager in de (civiele) bouw of industrie? Meld je dan aan voor deze track.

Keynotesprekers CAD & Company Universiteit

 

Trendwatcher – Vincent Everts

Vincent Everts is dé trendwatcher op het gebied van internet en techniek. Hij is door het Management Team uitgeroepen tot een van de top 10 sprekers van Nederland rond innovatie. Wij mogen hem toevoegen aan het rijtje met sprekers! Wat zijn de grootste ICT trends op dit moment? Welke mogelijkheden brengen nieuwe technologieën het bedrijfsleven? Hij geeft ook verschillende praktijkvoorbeelden van organisaties waar de technologie succesvol is ingezet. Maar dat niet alleen. Vincent is tijdens het middagprogramma ook dagvoorzitter. Wat kun je van hem verwachten? Een interactieve middag ondersteund met de nieuwste gadgets.

 

AFAS – Herman Zondag – Digitalisering

Wat is het geheim achter een van de succesvolste bedrijven van Nederland? AFAS maakte dit jaar de droom van veel bedrijven waar. Het bedrijf groeide met twintig procent en behaalde een fabuleuze winst. Herman Zondag (COO) geeft je graag een kijkje achter de schermen. AFAS werkt met een compleet digitaal bedrijfsproces. Je ontdekt hoe zij dit hebben ingeregeld. En wat betekende deze cultuurverandering voor de organisatie?

Vanderlande – Rene van Sandijk – Succesvol omgaan met forse groeiRene van Sandijk

Al een aantal jaar op rij laat Vanderlande een forse groei zien. Hoe gaat Vanderlande hiermee om? Rene vertelt je meer over de ‘how to win’ strategie die zij hiervoor ontwikkelden. Een strategie die zij onder andere toepassen bij het aantrekken en behouden van goed personeel. En met succes, want Vanderlande is al meerdere keren uitgeroepen tot Beste Werkgever. Je maakt ook kennis met nieuwe tools die Vanderlande ontwikkelde, zoals de Engineering-Suite-of-Tools bovenop AutoCAD en het collaboration platform bovenop Microsoft.

De locatie

De industriële Rijtuigenloods in Amersfoort past perfect bij het inspirerende karakter van onze CAD & Company Universiteit. Of je nou met het openbaar vervoer komt of met de auto? De Rijtuigenloods is voor iedereen makkelijk te bereiken.

Terugblik Nationale Autodesk Experience (NAE) 2016

Vorig jaar vond onze jaarlijkse inspiratiedag nog plaats onder de naam NAE. Bekijk onderstaande terugblik en krijg alvast een impressie van wat je te wachten staat.

 

Datum: donderdag 28 sep 2017
Tijdstip: 9.30 - 18.00 uur
Locatie: Rijtuigenloods Amersfoort

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Stilstand is achteruitgang"


PR & communicatiemanager
CAD & Company | Author