CAD & Company Universiteit
CAD & Company Universiteit 2017

Kom naar de CU en laat je inspireren over innovaties in de (civiele) bouw en industrie

Op donderdag 28 september vindt onze jaarlijkse inspiratiedag weer plaats. Dit jaar met een nieuwe naam: de CAD & Company Universiteit (CU). Het thema van dit jaar is: samen innovatie waarmaken. In verschillende tracks zetten wij onze (civiele) bouw en industriële klanten met hun innovatieve projecten centraal. Daarnaast zijn er nog tal van andere inspirerende sprekers binnen dit thema. Waar staat jouw organisatie op het gebied van innovatie? Leer van anderen, ontdek nieuwe inzichten, zet zelf nieuwe technologieën in en blijf vooral innoveren. Ontdek snel hoe jij gratis jouw plek kunt reserveren.

Programma CAD & Company Universiteit

Het programma is nog niet helemaal bekend. Hieronder alvast een impressie van de sprekers. De komende tijd vullen wij het programma aan met nog meer inspirerende sprekers en sessies.

Trendwatcher – Vincent Everts

Vincent Everts is dé trendwatcher op het gebied van internet en techniek. Hij is door het Management Team uitgeroepen tot een van de top 10 sprekers van Nederland rond innovatie. Wij mogen hem toevoegen aan het rijtje met sprekers! Wat zijn de grootste ICT trends op dit moment? Welke mogelijkheden brengen nieuwe technologieën het bedrijfsleven? Hij geeft ook verschillende praktijkvoorbeelden van organisaties waar de technologie succesvol is ingezet. Maar dat niet alleen. Vincent is tijdens het middagprogramma ook dagvoorzitter. Wat kun je van hem verwachten? Een interactieve middag ondersteund met de nieuwste gadgets.

Google – Bas Rookhuijzen – Innovatiesnelheid

Google is een van de succesvolste bedrijven ter wereld en weet als geen ander dat blijven innoveren heel belangrijk is. Dit is soms lastig met de onvoorspelbare start-ups als concurrent. Hoe behoud je als bedrijf toch je innovatiesnelheid? Moonshot thinking, Big Hairy Audacious Goals (BHAG), maar vooral ook een duidelijke doelstelling en transparantie binnen de organisatie zijn hierbij belangrijke thema’s. Thema’s die een verandering in de bedrijfscultuur met zich meebrengen. Hoe heeft Google dit proces aangepakt? En hoe blijven zij vooroplopen op het gebied van innovatie? Hier vertelt Bas Rookhuijzen (strategic account executive) bij Google je graag meer over.

AFAS – Herman Zondag – Digitalisering

Wat is het geheim achter een van de succesvolste bedrijven van Nederland? AFAS maakte dit jaar de droom van veel bedrijven waar. Het bedrijf groeide met twintig procent en behaalde een fabuleuze winst. Herman Zondag (COO) geeft je graag een kijkje achter de schermen. AFAS werkt met een compleet digitaal bedrijfsproces. Je ontdekt hoe zij dit hebben ingeregeld. En wat betekende deze cultuurverandering voor de organisatie?

de Architekten Cie. – Hans Hammink – Materialenpaspoort

De bouw loopt steeds vaker aan tegen schaarste van materialen. de Architekten Cie. ontwerpt voor ABN AMRO het circulaire paviljoen CIRCL. De circulaire economie richt zich op het zo lang mogelijk benutten van producten. de Architekten Cie. bedacht in samenwerking met Rendemint en CAD & Company het materialenpaspoort. Hierin worden alle circulaire elementen van een gebouw overzichtelijk in kaart gebracht. Je verzamelt een volledig overzicht van gebruikte elementen, componenten en materialen. Hans Hammink (senior architect en associate) vertelt je over het belang van een circulaire economie en de voordelen van een materialenpaspoort.

BAM Infra – Jeroen Dunnebacke – Datamanagement

De BAM-slogan: “We make it digital before we make it in real!” is mooi, maar wat betekent dat in de praktijk? Welke uitdagingen kom je tegen bij papierloos bouwen? Bijvoorbeeld bij de projecten stationsgebied Driebergen-Zeist en het 3D-printen van een betonnen brug van BAM Infra. Welke rol speelt het omarmen van nieuwe technologieën hierbij? Hoe werk je met de juiste projectgegevens? En waarom investeert BAM Infra in deze technologische stappen? Jeroen Dunnebacke (hoofd projectbeheersing) neemt je tijdens zijn presentatie mee in deze uitdagingen bij hun projecten.

Stinis – Mathieu de Vries – Isah integratie

Stinis behoort tot de wereldtop van container spreaders. Hoogwaardige kwaliteit, productverbeteringen en innovatieve oplossingen staan bij hun hoog in het vaandel. Stinis heeft engineerings- en productieafdelingen in Nederland en Maleisië. Hoe zorg je ervoor dat ontwerpen op de ene locatie automatisch ook beschikbaar zijn op de andere locatie? Mathieu de Vries (project engineer) vertelt hoe met de Isah-Vault integratie documenten binnen 2 minuten op een andere locatie beschikbaar zijn. Door deze integratie blijven artikelomschrijvingen consequent. De logistieke informatie in Autodesk Vault is zo altijd up-to-date.

Vier verschillende tracks

Tijdens de CAD & Company Universiteit zijn er vier verschillende tracks beschikbaar. Elke track bestaat uit 5 rondes en daarnaast zijn er nog een aantal key-note sessies voor iedereen. Schrijf je alvast in voor de track die voor jou het meest van toepassing is.

Track bouw

Ben jij werkzaam in de bouw? Meld je dan aan voor deze track.
 

Track civiel

Ben jij werkzaam in de civiele sector? Meld je dan aan voor deze track.
 

Track industrie

Ben jij werkzaam in de industrie? Meld je dan aan voor deze track.
 

Track management

Ben jij een manager in de (civiele) bouw of industrie? Meld je dan aan voor deze track.
 

 

De locatie

De industriële Rijtuigenloods in Amersfoort past perfect bij het inspirerende karakter van onze CAD & Company Universiteit. Of je nou met het openbaar vervoer komt of met de auto? De Rijtuigenloods is voor iedereen makkelijk te bereiken.

Terugblik Nationale Autodesk Experience (NAE) 2016

Vorig jaar vond onze jaarlijkse inspiratiedag nog plaats onder de naam NAE. Bekijk onderstaande terugblik en krijg alvast een impressie van wat je te wachten staat.

 

Datum: donderdag 28 sep 2017
Tijdstip: 9.30 - 18.00 uur
Locatie: Rijtuigenloods Amersfoort

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Stilstand is achteruitgang"


PR & communicatiemanager
CAD & Company | Author