Dag van de Bouw 2017
Dag van de Bouw 2017

BIM experience center

Wij doen mee aan de Dag van de Bouw. Breng zaterdag 20 mei een bezoek aan ons BIM experience center. We hebben een gaaf programma opgesteld voor jong en oud. Kom langs en ervaar BIM op onze digitale bouwplaats. Je maakt deze dag kennis met verschillende innovaties in de bouw. Test de bouwhelm van de toekomst of loop virtueel door een gebouw dat nog niet is gebouwd.

Programma virtuele bouwplaats

Bouwhelm van de toekomst DAQRI

Ervaar de DAQRI bouwhelm. Een bouwhelm waarbij je het menu bestuurt door het bewegen van je hoofd. Gebruik bijvoorbeeld de thermische camera of bekijk digitaal een BIM-model. Je ziet met de bouwhelm warmwaterleidingen door de muren heen.

Virtual Reality

Tijdens de Dag van de Bouw laten wij je graag kennismaken met Live Design. Hiermee loop je virtueel door een nog te bouwen gebouw. Zo ervaar je het gebouw voordat je grote investeringen gaat doen.

Scan 2 BIM

Wij demonstreren hoe je een bestaand gebouw inmeet en inspecteert met een drone. Samen met Topcon laten wij jou zien hoe je een bestaand pand het beste scant en omzet naar een BIM-model.

BIM-werkplek

Uiteraard zie je tijdens de Dag van de Bouw bij ons de nieuwste BIM-technologieën. Er zijn demonstraties van Autodesk Revit voor bouwkundige en constructieve gebruikers. Onze InfraWorks 360 en Civil 3D specialist laat je BIM voor infra zien. Ontdek welke voordelen BIM onze partners heeft gebracht. Natuurlijk zijn onze specialisten ook aanwezig om jou meer informatie te geven over BIM.

Samenwerking en tools

Welke tools zijn er voor samenwerking in de bouw? Je maakt kennis met BIM 360 Team en AutoCAD Mobile.

Minecraft battle

Strijd tegen elkaar in een echte Minecraft battle. Een leuk spel voor jong en oud. In het 3D-computerspel Minecraft bouw je iets moois van kubussen.

Voor de kinderen

Terwijl jij zelf kennismaakt met BIM en alle innovaties bouwen wij bruggen en huizen met jouw kind(eren). Natuurlijk kunnen ook zij VR uitproberen en maken we samen 3D-ontwerpen op de iPad. Ook voor de kinderen bieden we dus een leuk, gevarieerd en leerzaam programma.

Ervaar dit en meer bij ons BIM experience center. Samen met onze partners Topcon, HSB Bouw en Klous + Brandjes hopen wij er voor jou een inspirerende, leuke en leerzame dag van te maken.

Datum: zaterdag 20 mei 2017
Tijdstip: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: CAD & Company, Wormerveer

Kosten: Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. De deuren staan open!

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Verbinder van kennis en kennissen om beter en sneller samen te werken"


adviseur civiel
CAD & Company | Author