Autodesk Based Cloud Werkplek
Innovatiesessie: Autodesk Based Cloud Werkplek

Zo simpel als ABC

De vraag naar mogelijkheden om flexibel te werken wordt groter. Steeds meer mensen werken via een virtuele werkplek op andere locaties dan het eigen kantoor. Dat kan thuis zijn, op locatie bij de klant of op een projectlocatie. Je krijgt meer vrijheid in waar en wanneer je werkt.

Hoe regel je dan dat zij de beschikking hebben over alle benodigde bedrijfsgegevens, e-mail en chat? Hoe zorg je ervoor dat ze bij de juiste Autodesk ontwerpapplicaties kunnen? En hoe zorg je ervoor dat die gegevens op één locatie bewaard blijven?

Autodesk Based Cloud Werkplek

Altijd en overal toegang tot jouw Autodesk applicaties, bestanden en projectdata. Direct werken aan jouw ontwerpen, onafhankelijk van locatie en device. Effectief en efficiënt samenwerken in één centrale projectomgeving. Door iedereen met de juiste rechten direct benaderbaar via een beveiligde verbinding. Geen verlies van data door één centrale opslag. Slim en snel opschalen van werkplekken. Uiterst flexibel zonder investering in infrastructuur, hardware en licenties. Je gebruikt alleen wat je nodig hebt.

Dat kan nu met de Autodesk Based Cloud Werkplek! Zo simpel als ABC.

Voordelen

Naast tijd en locatie onafhankelijk werken heeft de Autodesk Based Cloud Werkplek nog een aantal voordelen: voor het beheren van jouw ontwerpomgeving is minder tijd nodig waarmee direct de beheerkosten en upgradekosten omlaag gaan. Het is niet meer nodig elke computer apart te voorzien van bijvoorbeeld veiligheidsupdates of een upgrade van de Autodesk applicaties. Dit wordt nu allemaal centraal geregeld. Ook het aanschaffen van ‘dure’ werkstations behoort tot het verleden. Je kunt op elk apparaat met een internetverbinding werken.

Wat gaan we doen?

De sessie begint met een aantal presentaties waarin wij jou informeren over de mogelijkheden en voordelen van de Autodesk Based Cloud Werkplek. Aansluitend ervaar je zelf hoe je met deze oplossing kan werken met Autodesk applicaties zoals AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D en 3ds Max.

Programma

13:00 uur: Ontvangst
13:30 uur: Introductie
13:40 uur: Waarom de Virtuele Werkplek
14:00 uur: Visie Citrix
14:20 uur: Pauze
14:35 uur: Demonstratie Virtuele Werkplek
14:50 uur: Doe het zelf
15:30 uur: Afsluiting

Gratis registreren

Klik op onderstaande knop om je te registreren voor deze GRATIS kennissessie. Lees je alvast in met het blog: 5 tips voor een flexibele IT kostenstructuur van Maurice.

Datum: donderdag 22 jun 2017
Tijdstip: 13.00 - 15.30 uur
Locatie: CAD & Company, Wormerveer

Kosten: Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. Meld je gratis aan.

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Jouw wens + mijn advies = winst in jouw ICT-processen"


adviseur IT
CAD & Company | Author