masterclass-autodesk-university-2017
Masterclass: Autodesk University 2017

Ga jij met ons mee naar de Autodesk University 2017 in Las Vegas?

Ook dit jaar gaan wij weer naar de Autodesk University (AU) 2017 in Las Vegas. Jij krijgt de kans om met ons mee te gaan! Tijdens de AU ontvang je direct van de bron alle informatie over de nieuwste Autodesk technologieën en ontwikkelingen. Wij verzorgen de gehele masterclass: tickets, hotel, maaltijden, gids, vervoer en vermaak op de zondag voorafgaand aan #au2017. We vertrekken op zaterdag 11 november en zijn zaterdag 18 november weer terug.

Autodesk University is het grootste Autodesk evenement ter wereld

  • Meer dan 10.000 bezoekers uit de hele wereld en alle disciplines
  • Ruim 650 sessies, klantverhalen, methodes, toepassingen en diepgang
  • Laatste technologieën zoals Virtual- en Augmented Reality, generative design en 3D-printen
  • Nieuwste trends in de bouw, civiele techniek en industrie
  • Presentaties van Steve Blum (Senior Vice President of Sales en Marketing) Amar Hanspal (Senior Vice President en Chief Product Officer) en Andrew Anagnost (CO-CEO en Chief Marketing Officer) van Autodesk

Geweldige ervaring

Wij bezoeken Autodesk University al jaren en nemen geregeld gasten mee. De reacties zijn geweldig: onze gasten raken geïnspireerd, overzien het grotere geheel, leggen goede contacten en zijn daarna in staat om grote en innovatieve stappen te zetten. Gegarandeerd resultaat. Verschillende deelnemers gingen jou voor. Bekijk in de video wat zij ervan vonden.

Autodesk University 2017

Ga jij dit jaar met ons mee naar de AU? Wij verzorgen de gehele masterclass: tickets, hotel, maaltijden, gids, vervoer en vermaak op de zondag voorafgaand aan het event. De AU 2017 is van 13 tot en met 16 november in Las Vegas. Wij vertrekken op zaterdag 11 november en zijn op zaterdag 18 november weer terug.

Unieke actie

Deze geheel verzorgde reis kost € 4.250,- per persoon. Wij hebben een unieke actie voor je: voor iedere dag consultancy en/of maatwerk training die je bij ons afneemt tussen 1 januari 2017 en 1 november 2017 ontvang je per dag € 100,- in mindering op bovenstaand bedrag. Je bespaart dus door met ons samen te werken. Om de logistiek rondom deze Masterclass soepel te laten verlopen verzoeken we je om jouw deelname kenbaar te maken vóór 18 juni 2017. Je heb daarna nog tot 1 november 2017 om je order(s) bij ons te plaatsen.

Deze actie is niet te combineren met andere (lopende) acties. Vraag je adviseur naar de voorwaarden.

Ga jij mee naar Las Vegas? Meld je nu aan (vóór 18 juni)!

Datum: maandag 13 nov 2017

Locatie: Las Vegas

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Samen brengen wij BIM naar een hoger niveau, ofwel 'BIM to the next level'"


manager bouw
CAD & Company | Author