open-air-cadcompany
OPEN AIR: gratis* update-training

OPEN AIR: gratis* update-training voor Autodesk software gebruikers

Eind april lanceert Autodesk de 2018 versies. Wij begrijpen heel goed dat up-to-date zijn in jouw vakgebied van essentieel belang is.  Daarom bieden wij een complete update-training voor alle gebruikers van Autodesk software. Dit doen wij in de vorm van een nieuw energiek evenement: OPEN AIR.

*Dit evenement is gratis voor organisaties met een zakelijk CAD & Company abonnement. Zonder abonnement zijn de kosten 200 EUR per deelnemer.

Gratis licentie AutoCAD Mobile, Fusion 360 team of BIM 360 Team bij inschrijving

Schrijf je in voor OPEN AIR en ontvang GRATIS een licentie voor AutoCAD Mobile, BIM 360 team of Fusion 360 team. Met deze software werk je makkelijker samen.  Ervaar de voordelen hiervan direct tijdens de update-training.

Per organisatie worden er maximaal 5 gratis licenties beschikbaar gesteld.

Het programma

Tijdens OPEN AIR volg je een update-training voor AutoCAD (A), Inventor of Infraworks (I) en Revit (R). Onze trainers delen vol enthousiasme alle nieuwe features over de software.  Leer alles over de 2018 release, de 2017 productupdates en de 2017 release.  Kies de training die bij jou past:

Samenwerken is een belangrijk thema in de branche. Ontdek hoe jij makkelijk samenwerkt binnen én buiten jouw afdeling.  We eindigen de dag met de “bootcamp VR in jouw proces”. Wat betekent Virtual Reality voor het verkoopproces?

Na de training ben je weer helemaal bij en klaar voor de toekomst. Daarnaast verras je jouw collega’s met je kennis over de talloze verkoopmogelijkheden van VR.

De locatie

Bij een intensieve en inspirerende training hoort een bijzondere locatie. OPEN AIR vindt plaats in een industriële omgeving direct aan de Zaan: de Stoomhal in Wormer. Een van de mooist bewaarde pakhuizenwanden van rond 1900. De Stoomhal beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.


Kosten: 200 EUR. Dit evenement is gratis voor organisaties met een zakelijk CAD & Company abonnement

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd…"


coördinator trainingen
CAD & Company | Author