Webinar-circulair-bouwen
Webinar: Circulair bouwen

Maak kennis met de toekomstgerichte bouwmethode: circulair bouwen

Ben jij al bekend met de nieuwste bouwtrend: circulair bouwen? Tijdens dit managementwebinar ontdek je of jouw organisatie al circulair bouwen ‘proof’ is. Of wil je je als werknemer verdiepen in deze trend? Maak dan zeker dit uur vrij en leer meer over deze toekomstgerichte bouwmethode.

Webinar circulair bouwen

Grondstoffen zijn schaars en raken een keer op. Het is dan ook belangrijk om op zoek te gaan naar nieuwe ideeën om te bouwen. Hoe benut je materialen en producten zo lang mogelijk? Een van de nieuwste trends in het bouwlandschap volgens dit principe is circulair bouwen. Je kijkt hier naar de hele levenscyclus van het gebouw. Hoe kun je alle onderdelen en bouwmaterialen van een gebouw hergebruiken? Eind augustus opent ABN AMRO het circulaire paviljoen Circl. Een project van de Architekten Cie. waar wij nauw bij betrokken waren. Collin praat je dit webinar bij over circulair bouwen en het belang hiervan. We reserveren voldoende tijd om jouw vragen te beantwoorden. Meld je nu gratis aan!

Managementwebinar

Nieuw zijn de managementwebinars. In deze webinars bespreken we een actueel thema. Je bent hierna weer helemaal op de hoogte van de trends in jouw vak. Of misschien heb je wel een prangende vraag waar je antwoord op wilt? Stel ze gerust tijdens dit uur. Wil jij een thema graag terugzien in een webinar? Laat het ons weten!

Datum: dinsdag 19 sep 2017
Tijdstip: 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Online

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Een woord zegt meer dan duizend beelden"


communicatiespecialist
CAD & Company | Author