Hoeveel kost een computer?
Hoeveel kost een computer?

Hoeveel kost een computer?

Bij CAD & Company hebben wij het vaak over hoe projecten efficiënter beheerd kunnen worden. Door efficiënt te werken kan er veel tijd en geld bespaard worden en dat heeft weer positief effect op het resultaat. Ook het beheren van computers kan een stuk efficiënter.

ICT wordt een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. Grote organisaties hebben vaak aparte afdelingen om de ICT te regelen, voor kleinere bedrijven ligt hier vaak een uitdaging. Ze beschikken niet altijd over de middelen om een fulltime systeembeheerder aan te nemen wat leidt tot aanvullende werkzaamheden voor werknemers in een andere functie. Eén van de grote ICT hoofdbrekers is de manier waarop desktopbeheer is ingeregeld.

Een medewerker die zich naast zijn eigen werkzaamheden ook bezig houdt met ICT zaken is per maand een half uur per computer kwijt aan problemen en onderhoud. Als een bedrijf 10 computers heeft staan dan is de medewerker 5 uur per maand kwijt om de computers veilig en stabiel te krijgen. Daarnaast is het overige personeel vaak ook nog improductief door onstabiele computers. Als we er vanuit gaan dat een gemiddelde werknemer € 55,00 per uur kost (Ik zet laag in). Hoeveel denk jij dan dat het jouw organisatie kost om de computers binnen de organisatie draaiende te houden?

Zou het niet prettig zijn als jouw medewerkers zich weer met hun eigen werk bezig kunnen houden in plaats van met ICT randzaken? Dat kan nu! Wij zorgen er voor dat u en uw medewerkers zich veel minder bezig hoeven te houden met ICT randzaken en dat de computers stabieler worden waardoor het aantal storingen tot het minimum worden terug gedrongen . Met CAD & Company Desktopbeheer bespaart je een hoop kosten en neemt de productiviteit toe.

Wilt je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag  langs om te bespreken en te laten zien wat het specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen. Ik ben te bereiken op 020-4946677 of mail naar ln.ynapmocdacnull@pihcsnav.eciruam

Maurice van Schip

Sinds begin 2010 ben ik werkzaam bij CAD & Company. Als specialist op het gebied van Microsoft producten en online diensten help ik bedrijven hun ICT-omgeving efficiënter in te richten.

"Jouw wens + mijn advies = winst in jouw ICT-processen"


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*