CAD & Company Professional Services

CAD & Company Professional Services

Binnen de bouw, civiele techniek en industrie is het altijd een uitdaging om over de juiste kennis in huis te beschikken. Zeker als het gaat om tijdelijke specialistische 3D-engineeringskennis ter aanvulling van het vaste projectteam. Dit is dan ook waar CAD & Company Professional Services voor opgericht is. Wij bieden onze opdrachtgevers enthousiaste specialisten voor de bouw, civiele techniek en industrie die graag laten zien wat ze kunnen. Onze professionals bieden wij een dynamische functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Professional Services verbindt kennis!

Word jij onze nieuwe professional?

Wil jij een dynamische baan? Een baan waarbij je veel ervaring opdoet met diverse projecten van verschillende bedrijven? Waar jij je volop kunt ontwikkelen? Lees dan vooral verder en ontdek wat werken bij Professional Services voor jou kan betekenen!

Lees meerOp zoek naar specialistische 3D-engineeringskennis?

Je hebt een geweldig project en een uitstekend projectteam. Alleen ontbreekt de specialistische 3D-engineeringskennis. Professional Services biedt jou deze kennis. Onze enthousiaste professionals staan voor jou klaar. Door onze jarenlange ervaring met 3D- en CAD-projecten weten wij wat jij nodig hebt. Ontdek welke kennis wij voor jouw organisatie beschikbaar hebben.

Lees meerWil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Kwaliteit in werk"


consultant
CAD & Company | Author