Training Autodesk 3ds Max
Autodesk 3ds Max training | basis | klassikaal

Autodesk 3ds Max training | basis | klassikaal

De Autodesk 3ds Max basistraining is het vervolg op de 3ds Max introductietraining. Deze 4-daagse training is gericht op diegene die met het visualisatie- en animatiepakket zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan. Na de training ben je in staat om volledig zelfstandig professionele visualisaties en animaties te maken.

De onderwerpen in deze training

User interface en instellingen
Je leert waar de verschillende schermonderdelen zich bevinden. Hoe je met viewports werkt en hoe deze in te stellen zijn.
Modelleren
Je leert diverse modelleertechnieken met zowel 2D als 3D objecten en diverse hulpmiddelen hierbij, om 3D modellen te ontwerpen zonder enige restricties.
CAD modellen importeren en linken
Je leert 2D en 3D CADmodellen vanuit bijvoorbeeld AutoCAD, Revit of Inventor te importeren in 3ds Max. Ook leer je deze te linken, zodat een wijziging in het origineel ook wijzigt in 3ds Max. Verder leer je deze modellen aan te passen in 3ds Max.
Materialen
Je leert bestaande materialen uit de standaard bibliotheek toe te passen op jouw model, maar vooral ook fysisch correcte materialen zelf te maken. Hierbij komen ook technieken aan bod om o.a. reliëf en transparantie in jouw materiaal toe te passen, zodat je zeer realistische materialen kunt maken.
(Dag)licht en verlichting
Je leert fysisch correct licht te gebruiken in uw scene die ook correcte schaduwen genereren, zowel in binnen- als in buitensituaties. Je leert ook de zon en dampkring te gebruiken om zeer realistisch licht en schaduwen in jouw presentatie te krijgen. Daarnaast leer je ook een lichtanalyse uit te voeren in jouw scene om te kunnen meten wat de juiste lichtsterkte op bepaalde plekken in jouw scene is.
Camera’s
Je leert camera’s te plaatsen en in te stellen als realistische spiegelreflexcamera’s. Instellingen zoals sensortype, diafragma, sluitertijd, depth of field of motion blur (bij animaties) komen ruimschoots aan bod voor een fotorealistische render.
Animaties
Je leert om camera’s te animeren, walk throughs te maken en objecten te animeren om realistische animaties te kunnen presenteren.
Renderen
Je leert hoe je de relatief simpele en nieuwe ART-renderer kunt gebruiken om jouw opgebouwde scene te renderen. Diverse kwaliteitsinstellingen komen aan bod en je leert hoe enkele frames (stills) en meervoudige frames (animaties) opgeslagen kunnen worden.

Wanneer is deze training?

Voor deze training zijn nog geen data bekend. Heb je interesse? Neem via onderstaande buttons contact op.

Tijdsinvestering: Vier dagen van 09.00 - 16.30 uur

Investering

Prijs: 1100 EUR

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief de trainingsmaterialen.

Je kunt de gehele dag gebruik maken van koffie, thee en frisdrank. Voor de lunch regelen wij lekkere belegde broodjes.

Voorkennis

Er wordt van de cursist(e) verwacht dat er kennis van Microsoft Windows aanwezig is. Kennis van Autocad, Inventor of Revit is een pré

Certificaat

Na de training ontvang je een officieel certificaat van deelname. Dit certificaat is geautoriseerd door Autodesk.

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd…"


coördinator trainingen
CAD & Company | Author