Training BIM management werkvoorbereiders, infra
BIM training | management | klassikaal

BIM training | management | klassikaal

Als projectleider of manager heb je te maken met veranderingen in de bouwsector. BIM is een van de belangrijkste en meest invloedrijke veranderingen en vraagt om een geheel andere werkwijze. Deze training geeft je inzicht in de verschillende mogelijkheden, workflows en standaarden die nodig zijn als je te maken krijgt met BIM.
Hoe kun je als manager of projectleider de verschillende partijen aansturen? Wanneer is een Bouw Informatie Model correct, en hoe controleer je dat? Hoe beïnvloedt BIM het traditionele proces? Deze vraagstukken komen aan de orde bij de BIM managementtraining.

Na het doorlopen van deze training kun je intern of externe partijen aansturen op het maken van een Bouw Informatie Model.

De onderwerpen in deze training

Proces
BIM is niet alleen virtueel bouwen. BIM is ook een procesverandering. Hoe ziet dit proces eruit en welke functionele veranderingen zijn er voor je?.
Standaarden
Het gebruiken van een gestandaardiseerde werkwijze heeft veel voordelen. Je leert hoe je de juiste standaard hanteert en vastlegt in een BIM protocol. We vertellen je over de voordelen van een juiste standaard.
Technologie
BIM vraagt om een andere aanpak en andere software. Wat zijn de verschillende softwarepakketten. Welke mogelijkheden zijn er als het gaat om het delen van informatie? We laten je verschillende opties te zien om informatie in te winnen en te delen met je team.
Samenwerken
In een BIM proces werk je samen aan een virtueel gebouw of gebouwmodel. Door inzicht in het model ontstaat een andere dynamiek van samenwerken. Het vraagt om afspraken over samenwerken en het delen van informatie.
Deliverables
Naast het gebouwmodel worden er nog andere documenten overlegd in de verschillende fasen. Documenten kunnen een koppeling hebben met het gebouwmodel of direct uit het model komen. Met welke documenten moet je rekening houden? Hoe krijg je deze documenten?
Printen en Lay-outs
Je leert hoe een tekening print-klaar gemaakt moet worden, met het juiste papierformaat, de schaal en een selectie van de delen die je wilt printen.
Templates (sjablonen)
Je leert hoe je standaardinstellingen voor een tekening kunt opslaan.

Waar en wanneer is deze training?

Oosterhout
Data: dinsdag 24 okt 2017

Tijdsinvestering: Een dag van 09.00 - 16.30 uur

Investering

Prijs: 350 EUR

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief de trainingsmaterialen.

Je kan de gehele dag gebruik maken van koffie, thee en frisdrank. Voor de lunch regelen wij lekkere belegde broodjes.

Voorkennis

Voor deze training is basiskennis van Microsoft Windows noodzakelijk.

Certificaat

Na de training ontvang je een officieel certificaat van deelname. Dit certificaat is geautoriseerd door Autodesk.

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Het delen van kennis is de kracht van het verbinden!"


adviseur civiel
CAD & Company | Author