Training BIM Samenwerken aan BIM
Samenwerken aan BIM-project | BIM-training klassikaal

Samenwerken aan BIM-project | BIM-training klassikaal

In een BIM-project werk je samen aan een virtueel gebouw. Met BIM zijn er goede methoden om de samenwerking te faciliteren en te optimaliseren. Werk je gezamenlijk in één model in Autodesk Revit? Of werk je aan een specifiek onderdeel van een object, een zogenaamd aspectmodel? In deze training leer je met welke middelen je kunt samenwerken aan één object met meerdere teamleden.

Hoe worden de grote bestanden gedeeld met de rest van het team? Het is geen traditioneel proces waarin we tekeningen heen en weer sturen per e-mail. Ook opmerkingen en wijzigingen worden niet meer op tekeningen aangetekend. Na het doorlopen van deze training ben je in staat om een samenwerkingsmodel op te zetten voor jouw organisatie in Autodesk Revit. Ook krijg je handvaten om het samenwerken met andere partijen te faciliteren, ook als zij met andere pakketten werken dan Revit. Deze training is voor engineers en projectleiders.

De onderwerpen in deze training

Proces
Het samenwerken aan een virtueel gebouw is ook een procesverandering. Hoe beïnvloedt dit proces je werkzaamheden? Je ervaart in de training de dynamiek van het samenwerking. JE leert de valkuilen vroegtijdig te herkennen.
Modelleren
Met verschillende partijen gezamenlijk een BIM modelleren kan op meerdere manieren. Je leert wat deze manieren zijn en de voor- en nadelen hiervan.
Webportaal
Richt je eigen webportaal in om alle relevante informatie te kunnen delen maar ook te kunnen bekijken. Nodig mensen van het projectteam uit om opmerkingen te maken op je model en deze overal, dus ook op mobiele apparaten, te bekijken.
BIM-protocol
In een BIM-proces werk je samen aan een virtueel gebouw of gebouw model. Het inzicht in het model geeft een andere dynamiek aan samenwerken en verlangt andere afspraken. Het is verstandig om deze afspraken te waarborgen in een BIM-protocol.

Wanneer is deze training?

Voor deze training zijn nog geen data bekend. Heb je interesse? Neem via onderstaande buttons contact op.

Tijdsinvestering: Een dag van 09.00 - 16.30 uur

Investering

Prijs: 350 EUR

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief de trainingsmaterialen.

Je kunt de gehele dag gebruik maken van koffie, thee en frisdrank. Voor de lunch regelen wij lekkere belegde broodjes.

Voorkennis

Voor deze training is basiskennis van Microsoft Windows noodzakelijk.

Certificaat

Na de training ontvang je een officieel certificaat van deelname. Dit certificaat is geautoriseerd door Autodesk.

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Het delen van kennis is de kracht van het verbinden!"


adviseur civiel
CAD & Company | Author