CAD & Company e-learning
CAD & Company e-learning

CAD & Company e-learning

De CAD & Company e-learning is sinds kort sterk uitgebreid. Wij bieden naast de Autodesk portefeuille ook e-learning aan voor andere softwarepakketten. 

Flexibel leren met e-learning

Continu leren is een belangrijk onderwerp bij organisaties. Van medewerkers wordt verwacht dat zij hun kennis up-to-date houden. Zo blijf je als bedrijf vooroplopen.  Software wordt steeds sneller geüpdatet en de softwarebundels bevatten steeds vaker meerdere pakketten. Ook gebruiken medewerkers meerdere softwarepakketten door elkaar.

Schetsen worden bijvoorbeeld gemaakt in SketchUp. Modellen en tekeningen worden vervolgens uitgewerkt in een van de Autodesk producten. De verkoopafbeeldingen worden uiteindelijk gemaakt in Adobe Creative Suite. Hoe leid je dan nieuwe mensen op? Hoe houd je de bestaande medewerkers vaardig? En hoe zorg je ervoor dat je productiviteit niet onder druk komt? Allemaal vragen die beantwoord worden door de inzet van flexibele trainingsvormen. De vraag naar een flexibele leeromgeving wordt steeds groter.

E-learning biedt deze flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Dat is flexibel leren.

 

E-learning sterk uitgebreid

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er veel vraag is naar e-learning. Niet alleen naar Autodesk pakketten maar zeker ook naar andere softwarepakketten. Daarom bieden wij een zeer uitgebreide e-learning met verschillende bibliotheken:

  • Autodesk (50 e-cursussen)
  • BIM (8 e-cursussen)
  • Global BIM standaard (8 e-cursussen)
  • Adobe (4 e-cursussen)
  • Microsoft Office (7 e-cursussen)
  • AEC (7 e-cursussen)
  • Trainingen en leiderschapstrainingen (10 e-cursussen)

Direct uitproberen? Vraag het gratis 14 dagen proefabonnement aan.

Competenties inzichtelijk

Alle e-learning cursussen zijn zelfstandig te volgen en bevatten vele uren materiaal en oefeningen. Medewerkers leiden zichzelf op in het goed gebruiken van de software. Daarnaast is het e-learning portaal voorzien van een administratieve ingang. Hiermee kan de leerweg van de medewerkers klaargezet worden en monitor je de voortgang. Daardoor begeleid je als leidinggevende en/of de HRM afdeling gestructureerd de ontwikkeling van de medewerkers.

Klantspecifieke trainingen

Het e-learning portaal kan ook uitgebreid worden met klantspecifieke trainingen. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidstrainingen, de toepassing van de juiste BIM-standaarden of het bedrijfsbeleid.

CAD & Company e-learning

Wil jij meer weten over de CAD & Company e-learning mogelijkheden? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

 

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd…"


coördinator trainingen
CAD & Company | Author