cadcompany SMART-training header 1170x366
SMART-cursus

SMART-cursus: flexibel leren met intensieve begeleiding

CAD & Company SMART-cursus biedt jou de vrijheid van e-learning gecombineerd met intensieve begeleiding van onze specialisten. Deze cursussen zijn gebaseerd op de CAD & Company e-cursussen. Met twee dagen klassikale begeleiding en een deel zelfstudie leer je de basis van AutoCAD, Revit en/of Inventor. Snel up-to-date en toch gelegenheid om je vragen te stellen. Heb jij behoefte aan flexibiliteit met intensieve begeleiding? Dan is een SMART-cursus voor jou de juiste oplossing. Een SMART-cursus is een cursus die je Snel (S) en Makkelijk (M) volgt, Aansluit (A) bij jouw leerdoelen met als doel een succesvol Resultaat (R) naar volle Tevredenheid (T).

Cursusaanbod

Wij bieden SMART-cursussen voor de meest gebruikte Autodesk software. Kies voor een basiscursus van AutoCAD, Revit en/of Inventor.

De meest voorkomende onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Stel direct je vragen, we gaan dieper in op voor jou belangrijke onderdelen en kom in contact met vakgenoten. Leer snel en effectief met en van elkaar. Combineer verschillende leerstijlen: zien, luisteren, lezen en schrijven en oefenen. Lastig onderwerp of nog even teruglezen? Na afloop heb je alle tijd om de e-cursus nog eens rustig door te nemen en extra te oefenen. Je krijgt nog een jaar lang toegang tot deze e-cursus.

Wat kun je verwachten van deze SMART cursussen?

We werken met een e-cursus in gemakkelijk te volgen Engels. Op basis van de e-cursus van jouw keuze doorloop je in twee dagen klassikaal de highlights. Tijdens deze klassikale cursus krijg je intensieve ondersteuning bij de e-cursus van onze Nederlandse trainers. Daarnaast geven onze trainers je opdrachten mee om thuis verder te trainen met de e-cursus. Afhankelijk van jouw niveau zul je hier nog twintig a dertig uur mee bezig zijn.

Naar de cursussen

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem contact met mij op.

"Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd…"


coördinator trainingen
CAD & Company | Author