arrow_drop_up arrow_drop_down

BLDNG360

Hét platform voor jouw Digital Twin

BLDNG360 is het platform voor jouw Digital Twin. Hiermee toon je jouw virtuele gebouwen eenvoudig aan opdrachtgevers en belangstellenden. De modellen en tekeningen zijn direct vanuit je browser interactief te bekijken en te delen. BLDNG360 maakt geen gebruik van lastige plug-ins of gecompliceerde software en is gemakkelijk te bedienen. Daarnaast maakt het niet uit welke software je gebruikt voor jouw model of tekening.

Collaborea

Virtuele gebouwen delen en modellen checken doe je met Collaborea. Collaborea is het slimme logboek tijdens het bouwproces. In één workflow controleer je het werk, communiceer je hierover en maak je taakgerichte opdrachten voor het verwerken van wijzigingen. Alle informatie staat overzichtelijk op één plek voor alle betrokkenen, zonder dat zij extra software nodig hebben. Collaborea is de ontbrekende schakel van Navisworks voor issuemanagement.

3D Basis ILS Checker

Check jouw BIM-model snel, makkelijk en in 3D met de 3D Basis ILS Checker. Met de online 3D-viewer zie je direct welke elementen wel of niet voldoen aan de BIM Basis ILS. Is een van de onderdelen in jouw BIM-model niet compliant? Met deze checker ontvang je een duidelijke online rapportage en zie je in één oogopslag of jouw model voldoet aan de BIM Basis ILS.

Materialenpaspoort

Bouwmaterialen zijn schaars. Hergebruik van materialen is dan ook essentieel. Circulair bouwen speelt hierin een belangrijke rol. Met het materialenpaspoort krijg je inzicht in de gebruikte materialen en producten van jouw gebouw en de waarde hiervan. Bij toekomstige renovatie of sloop kun je deze materialen eenvoudig hergebruiken. Zo zet je materialen duurzaam in én om in waarde.

Bekijk zelf hoe BLDNG360 werkt 

Meer informatie

Cookiestatement