arrow_drop_up arrow_drop_down
30 augustus 2016 

NL Assets: Nederlandse wegprofielen voor InfraWorks 360

Tijdens het succesvolle webinar InfraWorks 360 van dinsdag 16 augustus kon ik een eerste impressie geven van de door CAD & Company ontwikkelde NL Assets voor InfraWorks 360. Mocht je geen tijd hebben gehad om dit webinar te volgen, dan kun je deze hieronder alsnog bekijken. Lees hieronder de highlights van het programma en de seminar. 

In dit webinar heb ik onder andere laten zien hoe je:

  • Snel een Gebiedsmodel (GIM) kunt maken als startpunt voor je project;
  • Nederlandse Open Data kunt gebruiken als handig referentie voor bijvoorbeeld accurate gebouwhoogtes;
  • In 3D kunt schetsen met verschillende objecten zoals gebouwen en verhardingen;
  • Wegen kan ontwerpen, die passen bij de Nederlandse ontwerpwensen;
  • Ontwerpvarianten kunt gebruiken om samen met je opdrachtgever en stakeholders het meest geschikte ontwerp kunt bepalen;
  • Een InfraWorks 360 project online kunt presenteren aan het publiek;
  • Engineering data kunt uitwisselen tussen InfraWorks 360, AutoCAD, Civil 3D en Revit.

Veel kijk- en leerplezier!

CAD & Company NL Assets voor InfraWorks 360

 

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn biedt CAD & Company vanaf nu de unieke NL Assets voor InfraWorks 360 gratis* aan. De NL Assets bestaan voorlopig uit de 9 (3×3) belangrijkste wegprofielen in gebruik in Nederland. Net als in de AutoCAD Civil 3D Country Kit zijn nu ook voor InfraWorks 360 de typerende Stroomwegen, Gebiedsontsluitingswegen en Erftoegangswegen beschikbaar inclusief correcte wegmarkering, symbolen en geleiderail in 3D!

Component Road Assemblies

Het unieke aan deze NL Assets voor InfraWorks 360 is dat ze zowel beschikbaar zijn als Design & Planning Road Styles en als Component Road Assemblies. Hoewel de Component Road Assemblies op dit moment nog niet ondersteunde technologie in InfraWorks 360 betreft, zullen juist deze Stylen in de nabije toekomst meer mogelijkheden gaan bieden dan de huidige Stylen.

 

De volgende NL Assets voor InfraWorks 360 zijn nu beschikbaar als Design/Planning Roads en als Component Road Assemblies**

 

AutoCAD Civil 3D – BNL Country Kit

InfraWorks 360 | Design & Planning Road Style

 
 

Tot slot

Wij zijn heel benieuwd naar jullie mening over deze NL Assets en welke je nog graag aangevuld zou willen zien? Laat het ons weten! Misschien nemen we deze wel mee in toekomstige uitbreidingen op de NL Assets voor InfraWorks 360.

*De CAD & Company NL Assets voor InfraWorks 360 worden volledig gratis beschikbaar gesteld aan CAD & Company klanten. Neem snel contact op met ons en vraag hoe je snel in bezit kunt komen van NL Assets voor InfraWorks 360 en ermee aan de slag kunt gaan. Geen klant bij CAD & Company, maar tóch NL Assets voor InfraWorks 360 gebruiken? Dat kan tegen betaling. Informeer bij ons naar de investering.

**De Component Road Assemblies laten het nog niet toe om exact dezelfde wegmarkeringen toe te passen als de Design Road Styles op dit moment. Hierdoor kunnen deze enige afwijking hebben.

Reactie plaatsen

Meer kennis, tips en artikelen ontvangen? 

Cookiestatement