Page content

article content

Tips voor InfraWorks

Gemiddelde leestijd: 1,5 minuut 

InfraWorks Tips verhogen jouw productiviteit!

Het komende jaar ga ik regelmatig InfraWorks Tips met je delen via dit blog. Deze tips helpen jou om betere modellen te maken in minder tijd. Ik nodig je dan ook uit om deze pagina regelmatig te bezoeken voor nieuwe tips! De nieuwste tip vind je direct hieronder. 

Tip 2019.02 | Handige sneltoetsen

InfraWorks biedt diverse handige sneltoetsen die het werken aan een model niet alleen makkelijker, maar ook sneller maken. Hieronder vind je een selectie van de meestgebruikte  supertoetsen:

InfraWorks tip 2 tabel 1

InfraWorks tip 2 tabel 2

Tip 2019.01 (Samenwerken in de cloud)

Probleem:

Als je met InfraWorks een nieuw Model Builder model wilt aanmaken of een bestaand model wilt synchroniseren naar een BIM360 Docs project, dan zijn het project en de juiste folders niet zichtbaar. Hierdoor kun je geen nieuwe Model Builder modellen maken.

Oorzaak:

Dit betreft een beperking op het BIM360 Docs platform als het project is aangemaakt op de EU server. InfraWorks kan op dit moment (januari 2019) alleen BIM360 Docs rechtstreeks benaderen op de US server.

Oplossing:

  • Let erop dat je een BIM360 project laat aanmaken door je Contract Manager of Software Coördinator op de US server als je met InfraWorks aan de slag gaat. Dit voorkomt onnodig tijdverlies en frustraties. Aan de browser URL van het BIM360 Docs project kun je altijd zien op welke server je ingelogd bent:

Op deze Admin pagina kies je voor ‘Toevoegen‘ en daarna kun je het nieuwe project gaan instellen en configureren:

Tot slot

Ik hoop dat deze tips jou hebben geholpen met het werken in InfraWorks. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Graag tot een volgende tip!

Comment Section

0 reacties op “Tips voor InfraWorks

Plaats een reactie


*