arrow_drop_up arrow_drop_down
CAD & Company abonnement

CAD & Company abonnement

Flexibele service en support met maximaal voordeel

Wil je complete ondersteuning, geïnspireerd worden en geen zorgen hebben over service? Wil je daarnaast altijd up-to-date zijn met je software en beschikken over goed getrainde medewerkers? Dat kan met het CAD & Company abonnement. Met een abonnement heb je snel en flexibel toegang tot ons Service Center en nog veel meer voordelen. Je hebt de keuze uit drie varianten: basis, professioneel of zakelijk. Als abonnee betaal je géén voorrijkosten bij service op jouw locatie. Een kleine investering in een abonnement is op deze manier snel terugverdiend!

Download brochure

Klantportaal CAD & Company

Altijd bereikbaar via het klantportaal

Via ons klantportaal heb je toegang tot een schat aan informatie. Medewerkers kunnen zich inschrijven voor trainingen, webinars en andere evenementen. De status bekijken van jouw project of de laatste offerte downloaden? Dat kan allemaal via ons klantportaal.

Technologie - VR-bril

Beschikking over de nieuwste technologieën

De wil om te innoveren is er vaak wel, alleen de kennis niet altijd. Wij lopen voorop als het aankomt op de inzet van nieuwe technologieën. En met een abonnement stellen wij deze graag kosteloos tot jouw beschikking. Van drones tot de HTC Vive en van 3D-printing tot de Microsoft HoloLens. Maak ook gebruik van onze kennis, zodat jij weer een stap verder kunt op innovatiegebied.

Raamwerkovereenkomst

Raamwerkovereenkomst

Niemand zit te wachten op onverwachte kosten. In het CAD & Company abonnement zijn ook raamwerkovereenkomsten opgenomen. Met onze serviceblokken kom je niet meer voor verrassingen te staan. Wel zo prettig, weten waar je aan toe bent.

Training medewerkers

Goed getrainde medewerkers

De veranderingen op software gebied volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt veel flexibiliteit. Om bij te blijven is training essentieel. Wij begrijpen dat innoveren valt of staat met de juiste in-huis kennis. Daarom ontvang je met een abonnement tot maar liefst 15% korting op klassikale cursussen en e-learning. Daarnaast ontvang je ook nog eens korting of gratis toegang* voor alle medewerker tijdens onze jaarlijkse OPEN AIR update-training.

* Gratis bij een zakelijk abonnement, gereduceerd tarief bij een basis of professioneel abonnement.

CAD & Company PowerTools

CAD & Company PowerTools

Met een zakelijk CAD & Company abonnement heb jij gratis toegang tot onze PowerTools. Deze plugins zijn speciaal ontworpen om jouw werk te vergemakkelijken. Er zijn PowerTools verkrijgbaar voor Revit en Inventor. Download deze snel en eenvoudig via ons klantportaal.

Meer informatie

Wij adviseren je graag over het CAD & Company abonnement. Neem gerust contact met ons op of download de brochure. 

Cookiestatement