CAD & Company Universiteit 2019 | CAD & Company
arrow_drop_up arrow_drop_down

CAD & Company Universiteit 2019

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Samen duurzaam digitaliseren

Digitalisering en duurzaamheid staan hoog op de agenda van elke organisatie. Succesvol digitaal werken leidt tot een duurzamere werkomgeving. Maar hoe pak je dat aan en wat houdt dat in voor jouw organisatie? Hoe werk je samen aan digitalisering met zowel interne als externe partijen?

Tijdens de #CU2019 komen al deze onderwerpen aan bod in het thema: samen duurzaam digitaliseren. Verschillende interessante sprekers delen hun innovatieve projecten en kennis met jou. Ontdek op 3 oktober hoe andere bedrijven uit jouw branche hiermee omgaan. Ook krijg je inzicht in hoe je ideeën en mogelijkheden praktisch inzet in jouw bedrijf of in jouw afdeling. Kortom, een dag vol inspiratie en ideeën die jij de volgende dag al kunt inzetten. Maak de connectie en meld je gratis aan! 

Kies de track die bij jou past

Bouw

Industrie

Civiel & Infra

Ik ben erbij

Installatie

Management

Deze sprekers zijn al bekend

KEYNOTE: Steven van Belleghem

Customers the day after tomorrow: Hoe je met data en technologie de verwachtingen van jouw klanten waarmaakt en jouw organisatie als sterkste uit een digitale transformatie komt.

Track Management: Bram Mommers van Arcadis

"De digitalisering van CAD naar BIM brengt niet alleen minder risico en meer efficiency, maar maakt ook nieuwe businessmodellen mogelijk. Ik vertel je over de manier waarop Arcadis zich voorbereidt op een digitale toekomst."

Track Bouw: Fajwel Wilson en Remko van Wijk van Gemeente Amsterdam

"Een gebouw op afstand aansturen en beheren is pas echt makkelijk als je het voor je ziet op een beeldscherm. Amsterdam heeft er binnenkort een ‘digitale tweeling’ voor, een exacte 3D-kopie. Dit leidt niet alleen tot kostenbesparing maar ook het verhogen van het comfort."

Track Infra: Michel Beliën van Royal HaskoningDHV 

"Tijdens een infrastructureel project ontwerp je lineair in Civil 3D en creëer je met Revit een gedetailleerd uitvoeringsmodel. Maar het doorvoeren van de vele veranderingen in alle modellen kost ontzettend veel tijd. Met computational design houd je eenvoudig en snel al jouw 3D-modellen up-to-date."

Track Industrie

Deze spreker wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Track Installatie

Deze spreker wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Maak de connectie en laat je inspireren in de Amsterdome

Ik ben erbij

Datum

3 oktober 2019

Tijd

09.00 - 17.15 uur

Investering

Gratis

Locatie

Amsterdome, Amsterdam

Bekijk hier de terugblik van CU2018

Ik ben er dit jaar bij!

Bekijk hier de terugblik van CU2018!

Ik ben er dit jaar bij
Cookiestatement