arrow_drop_up arrow_drop_down
CAD in de cloud

Probeer CAD in de cloud

Werken waar en wanneer jij dat wilt

Met CAD in de cloud  zijn zware werkstations verleden tijd en heb je meer flexibiliteit. CAD in de cloud is naast jouw computer zelfs op een smartphone of tablet met internetbrowser te gebruiken. Dat is dus werken met CAD software waar en wanneer jij dat wilt. Direct aan de slag zonder software of plug-ins te installeren.

  • Flexibel
  • Schaalbaar
  • Geschikt voor projectmatig werken
  • Makkelijk samenwerken op meerdere locaties
  • Pay as you use model
AutoCAD

Probeer AutoCAD

AutoCAD is het meest gebruikte CAD-pakket voor 2D- en 3D-ontwerpen. De software is een begrip binnen veel branches en dus ideaal om samen te werken met verschillende partijen. Probeer de meest recente versie nu 4 uur gratis uit!

Inventor

Probeer Inventor

Ontwerp en detailleer producten met Inventor in een kortere periode. Inventor biedt uitgebreide mogelijkheden voor 3D-ontwerpen, simulatie, creatie en ontwerpcommunicatie. Probeer nu 4 uur gratis de meest recente versie uit, inclusief CAD & Company PowerTools voor Inventor.

Revit

Probeer Revit

Revit is hét pakket om met BIM-modellen aan de slag te gaan. Ontwerp in 3D gebouwen van hoge kwaliteit en koppel direct informatie aan jouw objecten. Probeer nu 4 uur gratis de meest recente versie uit, inclusief CAD & Company PowerTools voor Revit.

Civil 3D

Probeer Civil 3D

Civil 3D is dé software voor 3D-detailontwerpen van civieltechnische projecten.  Probeer de meest recente versie  nu 4 uur gratis uit!

Bekijk het webinar en ontdek de voordelen

Meer informatie

Wil jij meer weten over het gebruik van CAD in de Cloud? Bekijk de instructie of neem contact met ons op via onderstaande knoppen.

Cookiestatement