arrow_drop_up arrow_drop_down

Programma track Industrie

CAD & Company Universiteit 2019

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Op donderdag 3 oktober vindt in de Amsterdome de CAD & Company Universiteit 2019 plaats. Bekijk hier het programma voor de industrie track.

 

08:45 uur - Ontvangst

09:30 uur - Openingskeynote Rob Oud
10:15 uur - Ridder Growing Solutions
11:00 uur - Pauze
11:30 uur - Shell
12:15 uur - Lunch
13:00 uur - Keynote Steven van Belleghem
14:00 uur - Gakon
14:45 uur - Pauze
15:15 uur - Afsluitende keynote
16:30 uur - Netwerkborrel

Track Industrie

Openingskeynote: Rob Oud

"Elk bedrijf wordt een Tech-bedrijf: hoe zet je nieuwe technologieën in om gezonde groei te realiseren met dezelfde mensen?"

Jarl de Bruin, Product Engineer Water Treatment bij Ridder Growing Solutions

“Ontdek de evolutie die Ridder als machinebouwer afgelopen jaren heeft doorlopen. Van “engineering to order” naar “configure to order” is het doel van het Smart Customisation project. Krijg een uniek kijkje achter de schermen tijdens deze eerlijke en openhartige presentatie over dit project. Hoe werkt het precies, wat waren de voornaamste obstakels (verrassend genoeg niet altijd de techniek!) en wat levert het een bedrijf op? Kom kijken, kom luisteren, kom vragen!"

Albert Mizee, Senior Associate Glass Engineer bij Shell

"Het ontwerpen en bouwen van een experimentele research opstelling is een complexe operatie waarbij meerdere disciplines zijn betrokken en grote hoeveelheden data worden geproduceerd. Het vervaardigen van onderdelen voor dit soort opstellingen gebeurt steeds minder vanaf tekening maar direct vanuit het 3D model. Al deze kennis heeft niet alleen technische- maar ook financiële waarde en moet dus snel vindbaar en veilig worden opgeslagen. Tijdens mijn presentatie vertel ik jullie hier meer over."

Keynote spreker: Steven van Belleghem

"Customers the day after tomorrow: Hoe je met data en technologie de verwachtingen van jouw klanten waarmaakt en jouw organisatie als sterkste uit een digitale transformatie komt."

Ivan van der Est, Manager Engineering bij Gakon

"Door het koppelen van de programma’s Revit en Inventor is het mogelijk om op detailniveau te werken en daarnaast tientallen hectaren kas op te bouwen in 3D. Door slim gebruik te maken van de functionaliteit van beide programma’s en het opbouwen van een bibliotheek in Vault is het ons gelukt om 80% van de projecten te standaardiseren."
Cookiestatement