arrow_drop_up arrow_drop_down

Programma Civiel & Infra

CAD & Company Universiteit 2019

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Op donderdag 3 oktober vindt in de Amsterdome de CAD & Company Universiteit 2019 plaats. Bekijk hier het programma voor de Civiel & Infra.

 

08:45 uur - Ontvangst

09:30 uur - Openingskeynote Rob Oud
10:15 uur - Ontwerpteam de Betuwse Waard
11:00 uur - Pauze
11:30 uur - Royal HaskoningDHV
12:15 uur - Lunch
13:00 uur - Keynote Steven van Belleghem
14:00 uur - Prommenz
14:45 uur - Pauze
15:15 uur - Afsluitende keynote
16:30 uur - Netwerkborrel

Track Infra

Openingskeynote: Rob Oud

"Elk bedrijf wordt een Tech-bedrijf: hoe zet je nieuwe technologieën in om gezonde groei te realiseren met dezelfde mensen?"

Mark van der Meer, Procesmanager bij Dura Vermeer en

Jacco van Kesteren, Projectingenieur Waterbouw bij Royal HaskoningDHV 

Samenwerkingsverband Ontwerpteam De Betuwse Waard


"Met onze gezamenlijke BIM-werkwijze in Ontwerpteam De Betuwse Waard doorlopen we de planfase voor ons project 30% sneller en zijn onze ramingen 30% nauwkeuriger dan gemiddeld. Wij delen tijdens onze presentatie graag hoe wij dit bereikt hebben, onder andere door duidelijke afspraken met stakeholders (vaak bewoners), beter inzicht in projectrisico's en taken parallel uit te voeren in plaats van na elkaar."

Michel Beliën, Revit en BIM-specialist en Rob Zutt, Ontwerpleider, Civil 3D, bij Royal HaskoningDHV  

"Tijdens een infrastructureel project ontwerp je lineair in Civil 3D en creëer je met Revit een gedetailleerd uitvoeringsmodel. Maar het doorvoeren van de vele veranderingen in alle modellen kost ontzettend veel tijd. Met computational design houd je eenvoudig en snel al jouw 3D-modellen up-to-date."

Keynote spreker: Steven van Belleghem

"Customers the day after tomorrow: Hoe je met data en technologie de verwachtingen van jouw klanten waarmaakt en jouw organisatie als sterkste uit een digitale transformatie komt."

Laurens Kalwij, Projectleider en omgevingsmanager bij Prommenz

"Voor onze ondergrondse afvalinzamelingsprojecten is communicatie van groot belang. Hoe zorgen wij ervoor dat wij in de verschillende fases optimaal blijven communiceren en samenwerken? Wij gebruiken hiervoor een eenduidig systeem om de uitgangspunten, ontwerpkeuzes, opmerkingen en uitvoeringstekeningen vast te leggen. Zo houden wij de informatie digitaal en beschikbaar."

Cookiestatement