arrow_drop_up arrow_drop_down

Programma track Installatie

CAD & Company Universiteit 2019

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Op donderdag 3 oktober vindt in de Amsterdome de CAD & Company Universiteit 2019 plaats. Bekijk hier het programma voor de installatie track.

 

08:45 uur - Ontvangst

09:30 uur - Openingskeynote Rob Oud
10:15 uur - Máxima Medisch Centrum
11:00 uur - Pauze
11:30 uur - Strukton Worksphere
12:15 uur - Lunch
13:00 uur - Keynote Steven van Belleghem
14:00 uur - DWA
14:45 uur - Pauze
15:15 uur - Afsluitende keynote
16:30 uur - Netwerkborrel

Track Installatie

Openingskeynote: Rob Oud

"Elk bedrijf wordt een Tech-bedrijf: hoe zet je nieuwe technologieën in om gezonde groei te realiseren met dezelfde mensen?"

Agnes Ketelaars, BIM-engineer bij Máxima Medisch Centrum

“Goed gebouwbeheer staat of valt met digitale informatie die voor alle partijen bruikbaar en begrijpelijk is. Het borgen en beheren van de informatie op de juiste manier is essentieel, voor bestaande én voor nieuwe gebouwen.“

Jeroen Mackaij, BIM Manager bij Strukton Worksphere

“De transformatie van papier naar digitaal en het samenwerken volgens de BIM-werkmethodiek draagt bij aan het creëren van duurzame gebouwen. Ik vertel je hoe we binnen de lifecycle aanpak van Strukton Worksphere, samen met onze opdrachtgevers en andere ketenpartners, deze transformatie inzetten en welke resultaten we hiermee hebben behaald.”

Keynote spreker: Steven van Belleghem

"Customers the day after tomorrow: Hoe je met data en technologie de verwachtingen van jouw klanten waarmaakt en jouw organisatie als sterkste uit een digitale transformatie komt."

Gaby Abdalla, innovatiemanager bij DWA

“DWA ontwerpt gezonde, comfortabele en duurzame gebouwen die de verwachtingen van gebruikers overtreffen. Onze aanpak is gebaseerd op een slimme combinatie van domeinkennis (installatie, bouwfysica en duurzaamheid), digitale processen (BIM en simulaties) en een datagedreven aanpak (gebouw- en gebruikersdata).”
Cookiestatement