arrow_drop_up arrow_drop_down
Klassikale cursus

Cursussen
door CADopleidingen

Leer snel en efficiënt werken met de juiste software

Wil jij het beste uit jezelf en jouw Autodesk software halen? Volg dan een cursus bij ons opleidingscentrum en geautoriseerd Autodesk Training Center CADopleidingen. CADopleidingen is onderdeel van de CAD & Company Group en aanbieder van al onze cursussen. Zij bieden al meer dan twintig jaar cursussen aan bedrijven in de bouw, industrie en civiele sector in verschillende trainingsvormen. Na het afronden van een cursus ontvang je een officieel Autodesk certificaat van deelname.
Klassikale basiscursus

Basiscursussen

Leer de basis van jouw Autodesk software met een vierdaagse klassikale basiscursus. Bij elke basiscursus krijg je na afloop van de cursus één jaar lang toegang tot de desbetreffende e-cursus. In de basiscursus AutoCAD staat CAD tekenen centraal. In de basiscursus Inventor leer je schetsen in Inventor en in de basiscursus Revit leer je tekenen met Revit.

SMART cursus

SMART-cursus

Met een SMART-cursus leer je de basis van AutoCAD, Inventor of Revit slechts in twee dagen. Bij deze cursusvorm werk je met een e-cursus in gemakkelijk te volgen Engels. Daarnaast volg je zestien uur klassikale cursus waarbij onze Nederlandse trainers je begeleiden met de e-cursus. Wil jij flexibiliteit met intensieve begeleiding? Dan is een SMART-cursus voor jou de juiste oplossing.

Klassikale specialisatiecursus

Specialisatiecursussen

Heb jij de basis van de software al in de vingers? Dan wil je natuurlijk het beste uit jouw software halen. Dit kan met een van de specialisatiecursussen. Voor de bouw doe je dit bijvoorbeeld met cursussen BIM, Navisworks en 3ds Max. Of groei mee met de ontwikkelingen in de industrie met een specialisatiecursus in Inventor, Fusion of Vault. Ook voor civiele specialisten biedt CADopleidingen een mooi aanbod met cursussen InfraWorks en Civil 3D.

Incompany training op maat

Incompany training

Wil jij een training uit het cursusaanbod volgen, aangepast aan jouw werkzaamheden? Kies dan voor een incompany training. Ideaal om een groep collega’s in één keer te trainen. De trainer gebruikt praktijkvoorbeelden uit jouw organisatie. Zo zorgt de inhoud voor veel herkenning bij de cursisten. Een incompany training kan zelfs worden gegeven bij jou op kantoor.

Cookiestatement