Professional Services: Charity Venloo | CAD & Company
arrow_drop_up arrow_drop_down
Professional Services

Charity Venloo

Professional Services: Revit modelleur bouw en civiel

Charity Venloo

Mijn unieke factor

Ik streef altijd naar 100% anders ben ik niet tevreden. Ik ben heel leergierig en behulpzaam. Mijn nummer 1 regel in het leven: Bied altijd een helpende hand waar en wanneer mogelijk.

Ervaring

Ik heb mijn studie civiele techniek aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname succesvol afgerond in 2015. Daarna ben ik direct van start gegaan met werken bij een architectenbureau in Suriname als tekenaar. Na twee jaar besloot ik mijn kennis en kijk op het leven te verbreden en ging ik op zoek naar een grotere uitdaging. Ik emigreerde naar Nederland en kon meteen beginnen bij CAD & Company Professional Services als BIM-modelleur. Het is een ideale functie omdat ik voor verschillende klanten mijn diensten met betrekking tot 3D-engineering kan leveren. Heel divers dus.

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Suriname. Ik kwam steeds vaker op familie bezoek naar Nederland en besloot in 2017 te emigreren om hier mijn carriere te starten. Voor een partijtje volleybal mag je mij altijd wakker maken. Dit is mijn sport, passie en therapie. Sinds kort ben ik ook nog super verslaafd aan kickboxen. 

Cookiestatement