Professional Services: My Vu | CAD & Company
arrow_drop_up arrow_drop_down

My Vu

Revit modelleur bouw

Mijn unieke factor

‘’Be Fearless’’ is mijn motto. Ik limiteer mezelf niet tot wat ik nu kan. Ik ga nieuwe uitdagingen aan om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn doelen te bereiken. Ik ga secuur te werk en heb een gestructureerde en verzorgde werkwijze. Eerst begrijpen wat je wilt bereiken en dan de handelingen uitoefenen om het gewenste resultaat te krijgen. Door een open mindset blijf ik leren.

Mijn ervaring

Ik heb bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben gespecialiseerd in architectuur. Na mijn studie heb ik als freelancer projecten begeleidt en met verschillende softwares gemodelleerd. Een van mijn leukste projecten was basistraining Revit geven aan jonge studenten. Na een aantal losse projecten ben ik naar Amerika gegaan voor een carrièreswitch naar mondhygiënist. Na ruim een halfjaar kwam ik erachter dat dat niet bij mij paste en ben ik teruggekomen naar Nederland. Ik heb mij verheugd op mijn terugkomst en een carrièrestart te maken bij CAD & Company.

Over mij

Ik ben geboren en opgegroeid in Alkmaar, maar Vietnamees van afkomst. Als jongste lid van mijn familie help ik graag een handje. Ik heb veel familieleden en vrienden die in het buitenland wonen. In mijn vrije tijd ben ik hun tour guide en leid ik ze vaak rond in Nederland als ze op bezoek komen. Ik vind het belangrijk om lekker in mijn vel te zitten en dat doe ik door goed in beweging te blijven. Verre reizen maken en verschillende culturen ontdekken is een must. Het helpt mij te netwerken, mezelf te ontwikkelen en van het leven te genieten. Na de vele ontdekkingen ben ik klaar om me volledig op mijn carrière te richten bij CAD & Company. Ik streef ernaar om de software beter te beheersen en mijn vakinhoudelijke kennis te verbreden.

Cookiestatement