Professional Services: Pim Sturm| CAD & Company
arrow_drop_up arrow_drop_down
Professional Services

Pim Sturm

Civil 3D modelleur

Pim Sturm

Mijn unieke factor

Ik pas mijn creatieve denken graag toe in mijn dagelijkse werkzaamheden. Dit zorgt vaak voor mooie en unieke ontwerpen in Civil 3D en in InfraWorks. Ik wil mij altijd blijven ontwikkelen, stilstand is immers achteruitgang.

Mijn ervaring

Ik heb de mbo-opleiding infratechniek gevolgd in Heerhugowaard. Na deze opleiding begon ik als tekenaar bij een klein ingenieursbureau. Hier heb ik veel 2D AutoCAD ervaring opgedaan. Al snel kwam er een mooie uitdaging op mijn pad bij een groter ingenieursbureau als ontwerper. Bij dit bureau werkten meer mensen en dit betekende dus ook meer ervaring om mij heen. Hier heb ik 3,5 jaar gewerkt en zowel 2D- als 3D-ontwerpen gemaakt. Ik maak mijn civiele ontwerpen met de Autodesk programma's Civil 3D en InfraWorks. Vooral de ontwikkeling van het programma InfraWorks wekte mijn interesse.

Wie niet waagt, wie niet wint, zeggen ze altijd. Ik besloot de overstap te maken naar CAD & Company. Wat ik zocht heb ik bij CAD & Company gevonden. Een leerzame en vooral motiverende omgeving met collega's met dezelfde passie als ik.

Over mij

Ik ben geboren in Zaandam en opgegroeid in Assendelft. De passie voor de civiele techniek is er met de paplepel ingegoten door mijn band met het familiebedrijf. Dit is een aannemer in de infra waar ik twaalf jaar als zaterdaghulp en vakantiekracht werkte. Hier heb ik ook veel praktijkervaring opgedaan. In mijn vrije tijd skeeler ik graag en ben ik bezig met hardlopen.

Cookiestatement