Professional Services: Verdi Sweet| CAD & Company
arrow_drop_up arrow_drop_down
Professional Services

Verdi Sweet

Professional Services: Revit modelleur bouw en civiel

Verdi Sweet

Mijn unieke factor

Ik ben erg behulpzaam, een doorzetter en leergierig. Ik ben van mening dat je altijd van elkaar kunt leren. Belangrijk is om je ogen, oren en “mind” open te houden.

Mijn ervaring

Ik heb civiele techniek (constructie) gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie werkte ik als Junior Floormanager bij de RAI in Amsterdam. Na veel te hebben geleerd over het organiseren, managen en omgaan met verschillende persoonlijkheden ben ik overgestapt naar de bouw. Ik begon als Revit modelleur bij een prefab wandenfabriek in Amsterdam. Hierna maakte ik de stap naar CAD & Company. Ik kijk ernaar uit om om mijn BIM-kennis binnen de bouw en civiel te verbreden.

Over mij 

Ik ben geboren in Nieuwegein, maar al in mijn eerste levensjaar verhuisd naar Paramaribo. Na vele vakanties verhuisde ik op mijn achttiende weer terug naar Nederland. Hier startte ik met mijn studie civil engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik speel, ondanks mijn lengte, heel graag volleybal en ik ben regelmatig te vinden in de sportschool. Gelukkig ook maar, want zonder sport werd mijn liefde voor eten waarschijnlijk al snel zichtbaar.

Cookiestatement