arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature accountmanager Industrie

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Het industrieteam

Ben jij op zoek naar een uitdagende verkoopfunctie bij een groeiende en innovatieve organisatie? Een functie waarbij jij actief op zoek gaat naar potentiële opdrachtgevers en kansen ziet bij bestaande klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Na ons inwerktraject ga je technische bedrijven adviseren op bedrijfskundig niveau door te ondersteunen met complexe dienstverlening en producten. 

Wat ga je doen?

Je start deze functie op de binnendienst om het bedrijf en onze producten goed te leren kennen. De duur van dit inwerktraject hangt af van jouw ervaring en ontwikkeling. Je werkt tijdens dit traject nauw samen met de buitendienst en benadert via telefonische acquisitie bestaande en potentiële klanten. Je bouwt een prettige en constructieve relatie met hen. Nadat je bent klaargestoomd en het inwerktraject succesvol hebt afgerond ga je aan de slag als adviseur industrie binnen het industrieteam. Je bezoekt onze klanten op locatie waarbij jij hen adviseert op het gebied van o.a. digitalisering en 3D-ontwerpprocessen. Je communiceert effectief met verschillende lagen binnen een organisatie. Jouw gesprekspartners variëren van engineering-, operationeel-, purchase- en IT-managers tot directie. Je maakt zelfstandig offertes voor onze diensten zoals implementatietrajecten en trainingen en producten zoals Autodesk software licenties en bent verantwoordelijk voor de opvolging en bewaking hiervan.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt.

Wat bieden wij?

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;

• Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

• Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling;

• Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;

• Auto, laptop en telefoon van de zaak;

• 26 vakantiedagen (met een niet ziek-bonus van maximaal 2 dagen per jaar);

• Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;

• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en regelmatig personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

• Een afgeronde HBO opleiding richting (technische) bedrijfskunde, logistiek, IT, commerciële economie, werktuigbouwkunde industrieel product ontwerper of vergelijkbaar;

• Drie tot vijf jaar werkervaring;

• Sterk in plannen en organiseren en in staat om zelfstandig te werken;

• Goede sociale en communicatieve vaardigheden met een servicegerichte instelling;

• In het bezit van een rijbewijs;

• Beschikbaarheid tussen de 32 en 40 uur per week;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Ervaring met B2B verkoop is een pré;

• Ervaring binnen technische sector is een pré. 

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
Cookiestatement