arrow_drop_up arrow_drop_down

Coördinator Training Center & Service Center (tijdelijke invulling)

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Het Training Center & Service Center

Voor ons Training Center CADopleidingen en voor ons Service Center zijn wij op zoek naar een coördinator. Het gaat om een tijdelijke functie van 7 maanden. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid? Een functie waarmee je in aanraking komt met verschillende facetten binnen een organisatie? Waar ruimte is voor eigen inbreng? En dit alles bij een groeiende en innovatieve organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je start als Coördinator trainingen bij CADopleidingen. Hier ben jij verantwoordelijk voor het Training Center CADopleidingen. Jij coördineert alles op het gebied van onze cursussen. Je verzorgt de planning van de verschillende cursussen en van de trainers. Het gehele logistieke proces rondom het organiseren van een training loopt door jouw zorg op rolletjes.  Met je commerciële skills en inzet van goede marketing zorg je voor volle klassen. Hierbij werk je nauw samen met zowel het verkoop- als marketingteam. Na een paar maanden beginnen jouw werkzaamheden als coördinator op het Service Center. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten bij vragen en problemen over software- en licentiegebruik en coördineert dit onder de specialisten. Jij zorgt voor een strakke planning van onze specialisten zodat wij optimaal bereikbaar zijn voor onze klanten. Ook hier komt jouw commerciële inslag van pas bij het signaleren van verkoopkansen. Je bent de verbindende factor tussen onze klanten en specialisten en jouw inzet zorgt voor enthousiaste en tevreden klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement. CADopleidingen is het trainingscenter van CAD & Company. Wij zijn een geautoriseerd Autodesk Training Center en Certification Center.  

Wat bieden wij?

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;

• Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

• Collectieve pensioenregeling;

• Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;

• 26 vakantiedagen op jaarbasis;

• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

• Een afgeronde HBO opleiding richting HEAO of vergelijkbaar;

• Ervaring in de commerciële dienstverlening;

Oplossingsgerichte en positieve werkmentaliteit;

• Commerciële drive en je wilt zaken naar je toe trekken;

• Goede sociale en communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling;

• Sterk in plannen en organiseren en in staat om zelfstandig te werken;

• Ruime ervaring met MS Office;

• Woonachtig in een straal van 50 km rondom Wormerveer;

• 32-40 uur beschikbaar;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Ervaring met AFAS CRM is een pré.

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar niels.martens@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
Cookiestatement