Vacature Junior Full Stack Developer IoT | CAD & Company
arrow_drop_up arrow_drop_down

Junior Full Stack Developer IoT

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Ampersand Software

Ampersand Software is onderdeel van de CAD & Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Het development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken. 

Wat ga je doen?

Als lid van het development team draag je bij aan het verbeteren van bestaande applicaties en het ontwikkelen van nieuwe modules. Je werkt o.a. aan BLDNG360, hét platform voor “Digital Twins". Daarbij maak je IoT oplossingen voor dataregistratie en het aansturen van gebouwelementen. Zo draag jij bij aan de duurzaamheid van zowel bestaande als nieuwe gebouwen. Je geeft onze klanten producten waarmee zij meer inzicht hebben in hun gebouw en werkt mee aan de toekomst van de Nederlands bouwbranche. Een toekomst waarbij de inzet van IoT onmisbaar is.

Hoe werken wij?

Het development team werkt Agile in 2-wekelijkse sprints. Onze API’s zijn geschreven in Microsoft .NET en wij werken met de nieuwste Cloud-oplossingen. Aan de voorkant gebruiken we bootstrap en vue.js. Heb jij ervaring met handige frameworks? Neem jouw kennis mee en zet de tools in die jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een zelfstandige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ervaring en ontwikkeling;
 • Een moderne omgeving en innovatieve werkomgeving;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Winstdelingsregeling;
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van maximaal 2 dagen per jaar;
 • Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar;
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder de maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, workshops en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Je bent gedreven met een hoge mate van interesse in nieuwe ontwikkelingen en de drive om uitdagingen vol aan te gaan. Je wilt je ontwikkelen tot Full Stack Developer, hebt interesse in IT architectuur en ontwikkeling van standaard software. Je beschikt over veel creativiteit om technische problemen te kunnen oplossen. Je houdt jezelf up-to-date over de relevante technische ontwikkelingen. Deze past je vervolgens toe in het ontwikkelproces. Je neemt initiatief, gaat uitdagingen niet uit de weg en bent in staat het verschil te maken.

 • Je hebt een afgeronde HBO (technische) informatica opleiding;
 • Je bent gek van programmeren;
 • Je deelt graag je kennis;
 • Je denkt dat het altijd beter kan;
 • Je bent leergierig en wilt je graag verder ontwikkelen.

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar niels.martens@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!

Interesse?

Ben jij de enthousiaste junior full stack developer IoT die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken uit naar jouw reactie!

Cookiestatement