arrow_drop_up arrow_drop_down

Online marketing

communicatie specialist

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Het marketingteam

De vacature is vergeven. Bekijk snel onze overige vacatures.

Wat ga je doen?

Binnen het marketingteam ben jij mede verantwoordelijk voor de contentstrategie. Jij maakt, verspreidt, redigeert en analyseert content. Met behulp van tools zoals Google Analytics en Klipfolio kijk jij wat wel en niet werkt en pas je de content aan waar nodig. Samen met jouw collega’s maak je nieuwsbrieven, social media posts, whitepapers, blogs, vlogs, podcasts en online advertenties. Onze content komt uit de hele organisatie. Veel collega’s dragen hun kennis over. Zij schrijven blogs, geven webinars of maken vlogs. Je hebt dus een enorme schat aan informatie tot je beschikking. Verder onderhoud je samen met het team de website en de social media kanalen. Daarnaast draai je aan de knoppen van de marketing automation zodat de content waar je hard aan gewerkt hebt bij de juiste mensen terecht komt en leidt tot nieuwe leads. Hierbij werk je samen met externe partners.

Regelmatig organiseren wij events, van klein tot groot. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de communicatie, de coördinatie en de organisatie hiervan. Ook starten wij binnenkort met een aantal nieuwe projecten waar jij een belangrijke rol in speelt. Kortom, een afwisselende en dynamische functie waar geen dag hetzelfde is.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wat bieden wij?

Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en kun jij je continu ontwikkelen. Dit in een dynamische omgeving waarbij jouw input wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Verder bieden wij:

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;

• Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

• Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling;

• Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;

• 26 vakantiedagen (met een niet ziek-bonus van maximaal 2 dagen per jaar);

• Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;

• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Je bent creatief en vernieuwend. Met veel plezier bedenk jij nieuwe concepten en schud jij makkelijk aansprekende content uit je mouw. Je houdt jezelf up-to-date over de laatste trends binnen het marketingcommunicatie landschap. Je bent nieuwsgierig en ziet altijd ruimte voor verbetering. Het motto “elke dag 1% beter” is jou op het lijf geschreven. Omdat je veel schrijft en content van anderen redigeert moet je accuraat zijn en in het bezit zijn van een vlotte pen. Verder vind je het leuk om data te analyseren en daar jouw inspanningen weer op aan te passen. Daarnaast ben je enthousiast en ondernemend, als jij een kans ziet dan pak je deze. Je werkt prima in teamverband maar kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag. In onze dynamische omgeving is het belangrijk dat je goed om kunt gaan met korte deadlines en veel veranderingen. Verder heb je:

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting marketing/communicatie;

• 2- 5 jaar werkervaring in een (online) marketingcommunicatie functie;

• SEO/SEA ervaring (Google Ads);

• Ervaring met Social Media advertising;

• Ervaring met Google analytics, Hootsuite of vergelijkbaar en marketing automation is een pré.

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
Cookiestatement