arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature: Sales marketeer

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Het marketingteam

Verbinder tussen marketing en (after) sales. Vind jij zowel marketing als sales leuk? Kun je niet kiezen en ben je op zoek naar een combinatie hiervan? Ga je graag het gesprek aan en vind je het geweldig om direct persoonlijk in contact te komen met mogelijke klanten? Wil jij na het verkoopproces in contact blijven met nieuwe en bestaande klanten? En ben jij op zoek naar een leuke baan met veel afwisseling bij een groeiende en innovatieve organisatie en herken jij jezelf in het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie word je onderdeel van het marketingteam. Jij belt de leads na die binnenkomen en kwalificeert deze. Daarbij ga je in gesprek met mogelijke klanten of bestaande klanten die willen uitbreiden. Het is belangrijk dat je goed luistert naar de wensen en ook signaleert of ze op zoek zijn naar kennis of al verder in het verkoopproces zitten. Aan de hand van jouw bevindingen zet je de lead door naar verkoop of kies je ervoor om ze te voorzien van extra informatie via marketing. 

Wij werken met marketing automation waarbij ons doel is om iedereen van de juiste en voor hun relevante kennis en informatie te voorzien. Met jouw feedback maken wij dit systeem nog beter. Samen met je marketingcollega’s pas je het systeem aan als dat nodig is. Zo werk je aan de continue verbetering en optimalisatie van het leadproces. Goed voor de klant en fijn voor onze organisatie.  

Maar het contact stopt niet na het kwalificatieproces. Als het verkoopproces is afgerond kom jij weer in beeld. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van verkoop en CAD & Company support. Je belt met de klant om er zeker van te zijn dat de levering of het project goed is afgerond en dat de klant tevreden is. Ook hier signaleer je of er nog mogelijkheden zijn waarmee je de klant verder kunt helpen. Je informeert klanten over onze evenementen en nodigt ze persoonlijk uit voor relevante webinars en workshops. Verder bouw je samen met je collega’s aan de professionalisering van aftersales en customer succes management bij CAD & Company.  

Kortom, je bent een blije-klant maker die zowel aan het begin van het verkooptraject als lang daarna betrokken blijft.  


Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt.

Wat bieden wij?

Bij ons werk je met de nieuwste technologieën en kun jij je continu ontwikkelen. Dit in een dynamische omgeving waarbij jouw input wordt gewaardeerd en bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Verder bieden wij:

• Een enthousiast en hecht team van collega’s;

• Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan;

• Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling;

• Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;

• 26 vakantiedagen (met een niet ziek-bonus van maximaal 2 dagen per jaar);

• Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;

• Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Je bent een vlotte gesprekspartner, een goede luisteraar en je gaat graag een uitdaging aan. Je gaat met gemak een gesprek aan en je hebt zeker geen telefoonvrees. Je bent nieuwsgierig en ziet altijd ruimte voor verbetering. Het motto “elke dag 1% beter” is jou op het lijf geschreven. Daarnaast ben je enthousiast en ondernemend, als jij een kans ziet dan pak je deze. Je werkt prima in teamverband maar kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag. 

Verder heb je: 

• Een afgeronde commerciële en/of marketinggerichte HBO opleiding 
• 2- 5 jaar werkervaring 
• Een oplossingsgerichte en positieve werkmentaliteit 
• Goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling; 
• Beschikbaarheid voor 32 - 40 uur per week; 
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 

Ervaring in een commerciële functie, zoals telemarketing en/of B2B verkoop is een pré.

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
Cookiestatement