arrow_drop_up arrow_drop_down

Vastgoed basispakket

Een BIM-model geeft een overzicht van alle elementen met hoeveelheden, materiaal en afwerkingen. Dit overzicht kun je bijvoorbeeld koppelen aan een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Ideaal om aan de hand van het BIM-model jaarlijks te bepalen welke onderdelen je gaat onderhouden. Daarnaast geeft dit inzicht in de status van de andere onderdelen. 

AEC Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket aan BIM-hulpmiddelen. De AEC Collection helpt ontwerpers en constructeurs in de bouw, infra en installatie om projecten sneller, eenvoudiger en efficiƫnter te beheren en op te leveren.

Basiscursus Revit

Basiskennis van Revit is essentieel om deze nieuwe manier van werken te doen slagen. Wij trainen je in de basiskennis van dit pakket. In deze vierdaagse cursus leer je hoe je een Revit-model opbouwt en hoe je verschillende objecten, zoals muren en deuren, aan het model toevoegt. 

E-learning bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij dit starten met BIM pakket krijg je 1 jaar toegang tot de bibliotheek van de CAD & Company e-learning inclusief o.a. Autodesk en Microsoft Office. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 100 e-cursussen, zoals Revit en Navisworks. Handig als naslagwerk!

CAD & Company abonnement

Met een basispakket beschik je standaard over een CAD & Company abonnement. Hiermee ontvang je complete ondersteuning en flexibele toegang tot ons Service Center. Daarnaast ben je altijd up-to-date met je software en ontvang je aantrekkelijke kortingen op cursussen zodat jouw medewerkers goed getraind blijven. Abonnees hebben exclusief toegang tot onze PowerTools waarmee je sneller en efficiƫnter werkt. Kortom, een compleet abonnement waarmee jij volledig ontzorgd bent.

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen. Dit is allemaal onderdeel van het basispakket.

Meer informatie

Cookiestatement