arrow_drop_up arrow_drop_down
Vault Professional

Vault Professional

Maak kennis met het PDM voor Inventor

Meer grip op je data

Beheer big data

Bestanden worden groter en er is een grotere diversiteit in de gegevens. Zo wordt het terugvinden van data veel complexer. Met Vault optimaliseer je dit proces makkelijk en snel.

De waarheid

Welke versie is de laatste? Het komt vaak voor dat er verschillende versies van een ontwerp op verschillende locaties staan. Met versiebeheer en revisiebeheer in Vault werk je altijd aan de juiste versie.

Kennis borgen

Vault biedt de mogelijkheid om commentaar toe te voegen (of annotaties te maken). Zo zie je waarom er een bepaalde wijziging is doorgevoerd. Op deze manier kun je zelfs na tien jaar nog terugvinden waarom een bepaald onderdeel ooit is gereviseerd of ge-update.

Snelheid

Door digitaal te archiveren vind je alles sneller terug. Autodesk Vault geeft je daarnaast de mogelijkheid om data te hergebruiken.

Complexiteit

We werken steeds meer samen. Met Vault is het mogelijk om de centrale opslag te delen via de cloud of door zogenaamde replica’s te maken. Op deze manier heb je schaalbaarheid op meerdere locaties.

Wet & regelgeving

Sommige ISO-normen (bijvoorbeeld ISO 9001) eisen dat je bestanden en data makkelijk kunt terugvinden. Een PDM-oplossing als Autodesk Vault maakt dit mogelijk.

Vault is dé bedrijfsbrede Product Data Management (PDM) oplossing voor het beheer van technische documenten. Het pakket helpt je met het borgen van processen en het terugdringen van tijdrovende administratieve taken. Vault Professional kun je zelfs koppelen aan business systemen, zoals ERP of Sharepoint. Zo hoef je gegevens nog maar op één plaats in te voeren.


  • Beheer en deel CAD data. Bekijk en beoordeel projecten direct. 
  • Koppel werkgroepen direct op verschillende locaties. 
  • Bespaar tijd door onderdelen en ontwerpen opnieuw te gebruiken in een nieuw project. 
  • Beveilig data beter met toestemming versiecontrole en back-ups. 

Bekijk de verschillen tussen Vault Basis en Professional

Meer informatie

Cookiestatement